STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Ατρόμητος 0-2: Φιλική νίκη με Οικονομίδη και Τζοβάρα

Βόλος - Ατρόμητος 0-2: Φιλική νίκη με Οικονομίδη και Τζοβάρα
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Όντας άκρως αποτελεσματικός στο πρώτο μέρος όπου βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με ισάριθμα εντυπωσιακά σουτ, ο Ατρόμητος επιβλήθηκε 2-0 του Βόλου σε μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Φιλική νίκη με ένα πειστικό 2-0 πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης (20/7) ο Ατρόμητος, σε αναμέτρησή του με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Οι παίκτες του Κρις Κόουλμαν ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με την κυριαρχία τους να είναι πιο εμφανής στο πρώτο μέρος όπου και επιβραβεύτηκαν με δύο όμορφα γκολ.

Η αρχή έγινε στο 12' όταν ο Κλωναρίδης κινήθηκε εξαιρετικά από τη δεξιά πτέρυγα και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Οικονομίδη να ακολουθεί τη μπάλα και με αψεγάδιαστο δεξί πλασέ να εκτελεί τον Κλέιμαν στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του (0-1).

Στο 36ο λεπτό σημειώθηκε το δεύτερο γκολ της αθηναϊκής ομάδας, με τον κίπερ των γηπεδούχων να αδυνατεί να μπλοκάρει τη μπάλα σε μία φάση που φαινόταν να ελέγχει, με τον Τζοβάρα να γίνεται κάτοχός της και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση να την στέλνει με εντυπωσιακό τρόπο στα δίχτυα (0-2).

Σημειώνεται πως λίγο πριν το τελικό σφύριγμα, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα ακόμα γκολ, με τον Πομώνη να βρίσκεται σε θέση βολής αλλά τη μπάλα να σταματάει σε σώματα αμυντικών του Βόλου και το 2-0 υπέρ του Ατρομήτου έναντι της ομάδας του Οσβάλντ Τανσό να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΛΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ