STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Αστέρας 0-2: Καθάρισαν στο πρώτο μέρος με Σίτο και Ρεγκίς οι Αρκάδες

Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λαμία
Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λαμία INTIME

Ο Αστέρας Τρίπολης καθάρισε στο πρώτο μέρος το τρίποντο κόντρα στον Βόλο, χάρη στα γκολ των Σίτο στο 15' και Ρεγκίς στο 25' και απενεργοποίησε την ομάδα της Μαγνησίας στο δεύτερο μέρος. Παρέμεινε μακριά από τις νίκες για έκτο διαδοχικό παιχνίδι η ομάδα του Κώστα Μπράτσου.

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Βόλο με 2-0 στο Πανθεσσαλικό για την πρεμιέρα των playouts της Super League Interwetten και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον Ιωνικό στο Γεντί Κουλέ.

Οι παίκτες του Ράσταβατς ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο κατάφεραν να παγώσουν τον ρυθμό δίχως να απειληθούν ίδιαίτερα και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από τη Μαγνησία, αφήνοντας τον Βόλο στους 30 βαθμούς, ο οποίος για την ώρα είναι ασφαλής, ως προς την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι Αρκάδες πήραν κεφάλι στο σκορ πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Φαν Βερτ δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, αντιθέτως την έστρωσε στον Σίτο, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 15ο λεπτό.

Δέκα λεπτά μετά ο Ρεγκίς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Έπειτα από κεφαλιά πάσα του Ριέρα στη μεσαία γραμμή, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έφυγε στην αντεπίθεση και αφού απέφυγε τον Ρίνερ με ωραίο τσίμπημα της μπάλας, νίκησε τον Κλέιμαν με ωραίο τελείωμα.

Οι Αρκάδες στο πρώτο μέρος πέτυχαν άλλα δύο γκολ, τα οποία όμως ακυρώθηκαν. Ο Ρεγκίς στο 18' πλάσαρε εύστοχα τον Κλέιμαν αλλά ήταν εκτεθειμένος, όπως και ο Μπενίτο στο 35', το οποίο ήταν οριακά εκτεθειμένο. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αρκάδες έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, όμως η προσπάθεια του Σίτο στο 60' τράνταξε το δοκάρι του Κλέιμαν.

Με άνεση πήραν το προβάδισμα οι Αρκάδες στο πρώτο μέρος

Ο Αστέρας δημιουργούσε εύκολα ευκαιρίες στην εστία του Κλέιμαν και ενδεικτικό είναι τα τέσσερα γκολ που σημείωσαν, εκ των οποίων μόνο τα δύο μέτρησαν.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί τις στιγμές τους για να μπορέσουν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Ο Ρίνερ στο 12ο λεπτό απείλησε με κεφαλιά, όμως ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε την μπάλα. Η πρώτη τελική των Αρκάδων με τον Κρεσπί κατέληξε λίγο άουτ.

Ο Βόλος προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια λίγο πριν το 0-2 του Αστέρα σε δύο περιπτώσεις. Στο 22' ο Φεράρι υποδέχθηκε ωραία μια πάσα που πήρε από τακουνάκι, όμως η μπάλα πήγε λίγο άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Φερνάντες απείλησε με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, με την μπάλα να πηγαίνει λίγο άουτ.

Μετά το 0-2 οι παίκτες του Ράσταβατς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως όμως αποτέλεσμα, ενώ ο Βόλος δεν μπόρεσε να απειλήσει μέχρι την ανάπαυλα.

Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο ημίχρονο

Ελάχιστα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αστέρα να είναι πιο απειλητικός στο πρώτο κομμάτι του και τον Βόλο να προσπαθούν να απειλήσουν στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Στο 55' ο Κλέιμαν έχασε την μπάλα στο πλάγιο άουτ κοντά στην εστία του. Ο Σίτο έκανε το γύρισμα προς την περιοχή, ενώ ο Κλέιμαν, ωστόσο κόπηκε από την άμυνα του Βόλου. Πέντε λεπτά μετά ο Σίτο βρήκε λίγο κενό χώρο έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.

Στο 64' ο Βόλος απείλησε με τον Φαν Βερτ στο 64ο λεπτό, έπειτα από εκπληκτική μπαλιά του Φερνάντες, πρόλαβε την έξοδο του Παπαδόπουλου, όμως τημ πάλα κατέληξε άουτ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποιες ενέργειες του Ρεγκατέν και του Νίνη, ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Παπαδόπουλου, με αποτέλεσμα το 2-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Σκόρερ: - / Σίτο 15, Ρεγκίς 25'

Κόκκινες: -

Κίτρινες: Σοάρες 72', Μπαριέντος 86', Ρεγκατέν 89' / 30' Τασουλής, 42' Ριέρα, 89' Σίτο

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Γκιουλέν, Ρίνερ (46' Ρομέρο), Σοάρες (72' Μπαρτόλο), Μπαριέντος (87' Ροσέρο), Φεράρι, Φερνάντες, Ορόζ (46' Νίνης), Κορέα (46' Ρεγκατέν), Φαν Βερτ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα (67' Γκαρσία), Ατιένθα, Αντζουλάς, Τασουλής (90+2' Παπαδόπουλος), Βαλιέντε, Σανταφέ (67' Κανελλόπουλος), Ριέρα (90+2' Μιχόπουλος), Ρεγκίς (83' Σονί), Σίτο, Μπενίτο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ