STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Αστέρας 0-1: Ο Μπενίτο έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες

Ομαδική φωτογραφία του Αστέρα μετά την κατάκτηση του τουρνουά στο Βόλο | 10 Αυγούστου 2021
Ομαδική φωτογραφία του Αστέρα μετά την κατάκτηση του τουρνουά στο Βόλο | 10 Αυγούστου 2021 ΙΝ ΤΙΜΕ

Με ένα γκολ του Μπενίτο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αστέρας νίκησε τον Βόλο με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση στη Μαγνησία και κατέκτησε το φιλανθρωπικό τουρνουά.

Με γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπενίτο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Βόλο με 1-0 και πήρε την πρώτη θέση του τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε στο Πανθεσσαλικό.

Το παιχνίδι δεν ήταν αρκετά καλό με τους δύο προπονητές να βγάζουν οι ίδιοι τα συμπεράσματα τους ενόψει της πρεμιέρας της Super League που είναι προγραμματισμένη σε δέκα μέρας.

Από πλευράς Βόλου οι Γκιουλέν και Ρομέρο με κεφαλιά και σουτ στο 28' και στο 32' αντίστοιχα δεν βρήκαν στόχο ενώ η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στον Αστέρα στο 36' όταν ο Αλβάρες επιχείρησε το σουτ με τον Κότνικ να διώχνει σε κόρνερ.

Οι Αρκάδες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ όταν σε βαθιά μπαλιά η άμυνα του Βόλου δεν απομάκρυνε και ο Μπενίτο σκόραρε.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Βόλος προσπάθησε να σκοράρει με το σουτ του Γκιουλέν στο 51' και του Ρομέρο στο 64 να φεύγουν αρκετά μακριά.

Βόλος (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κότνικ, Φεράρι, Πουρίτα, Λογαράς, Γκιουλέν, Ρομέρο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Άλβαρες, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Καρμόνα, Ιγκλέσιας, Καπίγια, Κανελλόπουλος, Τιλίκα, Σόνι, Μπενίτο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ