STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Άρης: Ξύλο μεταξύ παικτών στο Βόλος - Άρης και χαμός στις κερκίδες

Ένταση στο Βόλος - Άρης
Ένταση στο Βόλος - Άρης GLOMEX / COSMOTE

Το παιχνίδι μεταξύ του Βόλου και της Άρης είχε διακοπεί λόγω έντασης στην κερκίδα, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής της διακοπής άναψαν τα αίματα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Βόλο και τον Άρη για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten είχε διακοπή εξαιτίας έντασης στην κερκίδα. Ωστόσο, η κατάσταση δεν ήταν καλύτερη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της διακοπής και ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων κοιτούσαν την κατάσταση στην εξέδρα, ξαφνικά μία "σπίθα" άναψε την ένταση και οι δύο ομάδες πιάστηκαν στα χέρια. Έπειτα από ένα μικρό διάστημα οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν, ώστε να μην συνεχιστεί το επεισόδιο.

Ανακοίνωσε για τα γεγονότα εξέδωσε και ο Βόλος, ο οποίος αναφέρει: "Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενη την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασε τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους!

Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτησή του!".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ