ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντριέν Ρεγκατέν

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Βόλου, Αντριέν Ρεγκάτιν
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Βόλου, Αντριέν Ρεγκάτιν PHOTO CREDITS: ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ

Στο Βόλο θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός, Αντριέν Ρεγκατέν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Αλτάι.

Ο Βόλος προχώρησε σε μια ακόμα μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Μαροκινού δεξιοπόδαρου μεσοεπιθετικού, Αντριέν Ρεγκατέν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλτάι.

Την περσινή σεζόν ο Ρεγκατέν αγωνίστηκε 33 φορές σε όλες τις διοργάνωσεις, έχοντας απολογισμό τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ. Έχει καταγράψει και μια συμμετοχή με την εθνική Μαρόκου σε επίπεδο ανδρών, πριν από οκτώ χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: "H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου διεθνή Μαροκινού μεσοεπιθετικού Αντριέν Ρεγκατίν.

Ο Ρεγκατίν, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, έχει κάνει σπουδαία καριέρα στο γαλλικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με την Τουλούζ (144 συμμετοχές, 9 γκολ), ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Τουρκία σε Οσμανλισπορ (61 συμμετοχές, 6 γκολ), Ακχίσασπορ (23 συμμετοχές, 3 γκολ) και Αλτάι (30 συμμετοχές, 4 γκολ).

Ο Ρεγκατίν έχει περάσει και από την Αμερική φορώντας τη φανέλα του Σινσινάτι, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική Μαρόκο.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει του Αντριέν Ρεγκατίν στην οικογένεια της".

TAGS ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ