STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΑΕΚ 4-3: Φιλικό καμπανάκι για την άμυνα των κιτρινόμαυρων

Φάση από την αναμέτρηση Βόλος - ΑΕΚ | 29 Αυγούστου 2021
Φάση από την αναμέτρηση Βόλος - ΑΕΚ | 29 Αυγούστου 2021 EUROKINISSI

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 4-3 από το Βόλο στη Μαγνησία με τους "κιτρινόμαυρους" να δείχνει πρόβλημα στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Άρεσε και πάλι ο Άμραμπατ στην Ένωση.

Την ήττα με 4-3 γνώρισε η ΑΕΚ από το Βόλο σε φιλικό στη Μαγνησία και προβλημάτισε με την ανασταλτική της λειτουργία. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στις αντεπιθέσεις ενώ η ΑΕΚ είχε σε καλή μέσα μόνο τους Άμραμπατ (δύο ασίστ) και Τάνκοβιτς (δύο γκολ).

Ο Μιλόγεβιτς ξεκίνησε την αναμέτρηση σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Άμραμπατ στα δεξιά και τον Τάνκοβιτς αριστερά ενώ στην κορυφή ήταν ο Αραούχο. Συγκεκριμένα κάτω από το τέρμα βρέθηκε ο Στάνκοβιτς στα δεξιά ο Μισελέν και αριστερά ο Μιτάι με τους Τζαβέλλα και Βράνιες να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μπροστά τους έπαιξαν οι Λε Ταλέκ, Σάκχοβ και Σιμάνκι ενώ η τριάδα της επίθεσης όπως αναφέραμε ήδη αποτελούντα από τους Άμραμπατ, Τάνκοβιτς και Αραούχο.

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο ματρς αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έφτιαξε. Ο Βόλος ανέβασε την απόδοση του μετά το 20' και στο 26' ο Μπαρτόλο έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 36' η ομάδα της Μαγνησίας άνοιξε το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Μπαριέντος μετά από ανατροπή του Ρεγκατίν από τον Σάκχοβ. Το ημίχρονο έκλεισε με δύο καλές στιγμές σε σουτ τον Αραούχο και Άμραμπατ τα οποία έφυγαν πάνω από την εστία του Κλέιμαν.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μιλόγεβιτς έβαλε στο ματς τον Μάνταλο αντί του Σάκχοβ για να κάνει περισσότερο δημιουργική την ομάδα του αλλά είδε τους γηπεδούχους να σκοράρουν για δεύτερη φορά. Στο 49' οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Φερνάντες να σουτάρει και να γράφει το 2-0.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 53' όταν ο Άμραμπαντ έκανε τη σέντρα με τον Τάνκοβιτς να πετάγεται με κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Παρά τη μείωση του σκορ οι "κιτρινόμαυροι" έδειχναν προβληματική εικόνα, ιδίως στα μετόπισθεν και μάλιστα λίγο αργότερα δέχτηκαν και τρίτο γκολ. Ήταν το 60' όταν ο Φερνάντες με σουτ μέσα από την περιοχή, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 3-1.

Η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει ξανά το σκορ στο 75' όταν ο Τάνκοβιτς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κλέιμαν. Ο Σουηδός ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2. Στο 79' οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν το σκορ αλλά ο Κλέιμαν έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μάνταλου.

Στο 84' ο Βόλος κέρδισε και νέο πέναλτι με τον Πουρίτα να ανατρέπεται από τον Ραντόνια. Ο Ρεγκατίν ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και διαμόρφωσε το 4-2. Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε δύο λεπτά αργότερα όταν στο 86' ο Άμραμπατ έκανε το κόρνερ με τον Ανσαριφάρντ να πιάνει την κεφαλιά για το 4-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΒΟΛΟΣ (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Ρομέρο, Πουρίτα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατίν, Ροσέρο, Μπαρτόλο, Φερνάντες

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μιτάι (81' Ραντόνια), Τζαβέλλας, Βράνιες (63' Μήτογλου), Μισελέν, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ (46' Μάνταλος), Σιμάνσκι (61' Γαλανόπουλος), Άμραμπατ, Τάνκοβιτς, Αραούχο (61' Ανσαριφάρντ)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ