STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΑΕΚ 0-4: Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο κιτρινόμαυρο Πανθεσσαλικό

Ο Αραούχο πανηγυρίζει με τον Φαν Βερτ
Ο Αραούχο πανηγυρίζει με τον Φαν Βερτ INTIME

Η ΑΕΚ είχε εύκολο έργο στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο, παρουσία τουλάχιστον οκτώ χιλιάδων φιλάθλων της, καθώς επικράτησε 4-0. Σκόρερ ήταν οι πρώην της ομάδας της Μαγνησίας, Μήτογλου και Φαν Βερτ, αλλά και οι Πινέδα και Γκαρσία.

Η ΑΕΚ έστησε πάρτι στο Πανθεσσαλικό παρουσία χιλιάδων φιλάθλων της, επικρατώντας του Βόλου με 4-0 στο τελευταίο ματς του 2022. Οι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν οι Μήτογλου, Πινέδα, Φαν Βερτ και Γκαρσία. Ο τελευταίος μοίρασε και μια ασίστ, ο Αραούχο δύο και ο Άμραμπατ μια, συνθέτοντας το επιθετικό κρεσέντο.

Βόλος - ΑΕΚ 0-4: Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο κιτρινόμαυρο Πανθεσσαλικό
SPORT24

Η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 16ο λεπτό. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Βόλου, ο Αραούχο έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μήτογλου με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι κιτρινόμαυροι διεύρυναν το προβάδισμά τους στο 30ο λεπτό. Ο Λιβάι Γκαρσία με ωραία κίνηση από τα δεξιά απέφυγε έναν αντίπαλο και έκανε το γύρισμα στον Πινέδα. Αυτός με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Πέντε λεπτά μετά οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν και τρίτο γκολ. Ο Ματίγια έχασε την μπάλα κοντά στην περιοχή του Βόλου και ο Αραούχο μπήκε στην περιοχή. Ο Αργεντινός έκανε το γύρισμα στον Φαν Βερτ και αυτός με ένα γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος στην πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι η ΑΕΚ πέτυχε και τέταρτο γκολ. Ο Άμραμπατ στην πρώτη ενέργεια στο ματς έκανε μια γλυκιά σέντρα από τα δεξιά και ο Γκαρσία με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε με διάθεση να πάρει την μπάλα στα πόδια της και να επιβάλει από την αρχή το ρυθμό της στο παιχνίδι, έχοντας και τους φιλάθλους στο πλευρό της.

Ο Βόλος ήταν ο πρώτος που απείλησε με σουτ του Μεσκίδα, αλλά ο Αθανασιάδης ήταν σε σωστή θέση και τον σταμάτησε. Το ίδιο έγινε και στο 4' όταν ο Γκαρσία εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ από τα δεξιά με τον Κλέιμαν να απομακρύνει σε κόρνερ.

Πριν ανοίξει ο χορός των γκολ, η ΑΕΚ απείλησε και με τον Ρότα λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Μετά το γκολ που πέτυχε ο Μήτογλου η πίεση από τα πόδια των παικτών της ΑΕΚ έφυγε, με τους παίκτες του Αλμέιδα να παίζουν πιο απελευθερωμένα.

Στο 17' οι κιτρινόμαυροι απείλησαν ξανά με ωραία αντεπίθεση. Ο Γκαρσία απέφυγε έναν αντίπαλο από τα δεξιά και έκανε το γύρισμα . Ο Πινέδα έστρωσε στον Αραούχο, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

Ο Βόλος απείλησε ξανά στο 34ο λεπτό. Ο Ντέλετιτς έκανε μια σέντρα από τα δεξιά και ο Οζέγκοβιτς απείλησε με κεφαλιά, όμως ο Αθανασιάδης ήλεγχε την πορεία της μπάλας και μπλόκαρε την μπάλα. Μετά και το τρίτο γκολ της Ένωσης οι δύο ομάδες απείλησαν ελάχιστα τις δύο εστίες με το 3-0 να παραμένει στο τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του ματς ήταν πιο πεσμένος, μιας και είχε ήδη ουσιαστικά διαμορφωθεί η έκβαση του ματς.

Στην πρώτη της καλή στιγμή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Άμραμπατ μόλις μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο Γκαρσία μόλις στην κορυφή. Ο Μαροκινός έκανε μια γλυκιά σέντρα από τα δεξιά και ο 25χρονος φορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο τελευταίο κομμάτι του ματς οι δύο ομάδες είχαν κάποιες τελικές για να πετύχουν και άλλα γκολ, δίχως όμως αποτέλεσμα με το 4-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Βόλος - ΑΕΚ 0-4: Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο κιτρινόμαυρο Πανθεσσαλικό
SPORT24

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Ουές, Μπαριέντος, Ματίγια (76' Ματίγια), Μεζκίδα (46' Κούτσιας), Νοκέρτ, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (72' Οζέγκοβιτς).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (75' Σιντιμπέ), Μήτογλου, Μουκουντί (75' Τζαβέλλας), Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον (65' Γαλανόπουλος), Πινέδα (65' Άμραμπατ), Γκαρσία, Αραούχο, Φαν Βερτ (65' Τσούμπερ).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ