ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Βολκάν Ντεμιρέλ: "Εάν γνώριζα 100 ανθρώπους στο Χατάι, έχασα σχεδόν τους μισούς από αυτούς"

Βολκάν Ντεμιρέλ: "Εάν γνώριζα 100 ανθρώπους στο Χατάι, έχασα σχεδόν τους μισούς από αυτούς"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βολκάν Ντεμιρέλ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία τόνισε ότι περίπου οι μισοί άνθρωποι απ' όσους γνώριζε στην πόλη Χατάι απεβίωσαν.

Οι άνθρωποι στην Τουρκία ακόμα δεν έχουν συνέλθει από τον φονικό σεισμό που στέρησε τη ζωή τουλάχιστον σε περισσότερους από 41.000 ανθρώπους και επηρέασε περισσότερους από εννιά εκατομμύρια ανθρώπους.

Το βράδυ της Πέμπτης υπήρξε ειδική τηλεοπτική εκπομπή για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων και μεταξύ άλλων συμμετείχαν άνθρωποι του αθλητισμού.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Βολκάν Ντεμιρέλ. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν προπονητής θέλοντας να δείξει το μέγεθος της καταστροφής ανέφερε ότι έχασε σχεδόν από τους μισούς ανθρώπους που γνώρισε στην πόλη Χατάι.

"Εάν γνώριζα 100 ανθρώπους κατά την διάρκεια της παραμονής μου στο Χατάι, έχασα σχεδόν τους μισούς από αυτούς. Όσοι επιβίωσαν έχασαν κάποιο μέλος της οικογένειάς τους, το μέλλον τους.

Εύχομαι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα. Ας μην τους ξεχάσουμε. Τα προβλήματα συνεχίζονται σε αυτές τις περιοχές. Ελπίζω πως όλοι θα δράσουν βοηθώντας αυτούς τους ανθρώπους" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ