ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη 1-0: Τετράδα με Μπρέκαλο

Ο Μπρέκαλο (αριστερά) έδωσε τη νίκη στη Βόλφσμπουργκ απέναντι στη Στουτγκάρδη Swen Pf'rtner/dpa via AP

Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 1-0 της Στουτγκάρδης για τη 13η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, στο +2 από την πέμπτη Ντόρτμουντ. Τεσσάρα στη Χέρτα Βερολίνου η Φράιμπουργκ. (VIDEO)

Με γκολ του Κροάτη Γιόσιπ Μπρέκαλο στο 49′ η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 1-0 της Στουτγκάρδης στην 13η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και σκαρφάλωσε στην 4η θέση. Οι “λύκοι” μετρούν πλέον έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, έχοντας την πέμπτη Ντόρτμουντ στο -2.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστεελς, Στέφεν, Λακρόξ, Πόνγκρατσιτς (73′ Μπρουκς), Οτάβιο, Μπακού (87′ Ζοάο Βίκτορ), Γκέρχαρντ, Γκιλαβογκί, Μπρέκαλο (60′ Εμπαμπού), Βέγκχορστ, Μπιάλεκ (73′ Γκίντσεκ).

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Κόμπελ, Στέντσελ (73′ Κάλαϊτζιτς), Αντόν, Κεμπφ, Γουαμανγκιτούκα (60′ Κλίμοβιτς), Μανγκαλά, Έντο, Ντιντάβι (81′ Κλέμεντ), Σόσα (81′ Κάστρο), Κουλιμπαλί (61′ Μάσιμο), Γκονσάλες.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Φράιμπουργκ συνέτριψε με 4-1 τη Χέρτα και βρίσκεται στη 10η θέση με 17 βαθμούς, όσους έχει και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου

Ουνιόν Βερολίνου – Ντόρτμουντ 2-1 (57′ Αβονίγι, 78′ Φρίντριχ / 60′ Μουκοκό)


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου

Άουγκσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-2 (53′ αυτ. Φράμπεργκερ, 87′ Ιλνσάνκερ)

Γκλάντμπαχ – Χόφενχαϊμ 1-2 (34′ πεν. Στιντλ / 75′ Κράμαριτς, 86′ Σεσενιόν)


Μάιντς – Βέρντερ Βρέμης 0-1 (90′ Ντίνκτσι)


Λειψία – Κολωνία 0-0


Σάλκε – Αρμίνια Μπίλεφελντ 0-1 (53′ Κλος)


Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 1-2 (14′ Σικ / 43′ 90+3′ Λεβαντόβσκι)


Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

Φράιμπουργκ – Χέρτα 4-1 (4-1 (7′ Γκρίφο, 59′ Ντεμίροβιτς, 67′ Γκούλντε, 90’+4′ Πέτερσεν – 52′ Λουκεμπάκιο)

Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη 1-0 (49′ Μπρέκαλο)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Bundesliga και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ