ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βοήθεια από Τζίγγερ μέσω χορηγίας

Αλαφούζος INTIME SPORTS

Διαβάστε ποιοι μέτοχοι βοήθησαν έτσι ώστε να συμπληρωθεί το ποσό των 4.2 εκ. ευρώ και να πάρει αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός.

Ο Μάιος ήταν δύσκολος μήνας για τον Παναθηναϊκό, αφού υπήρξε μεγάλη αγωνία όσον αφορά την αδειοδότηση και κατά συνέπεια τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τελικά οι πράσινοι τα κατάφεραν και παρουσίασαν ένα πλήρη φάκελο, τον οποίο έλεγξε και η ΟΥΕΦΑ, με αποτέλεσμα πλέον όλα να βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο βέβαια έπρεπε να γίνει μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου για να συγκεντρωθεί το ποσό των 4.2 εκ. ευρώ.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός επιχειρηματίας στη συνάντηση που είχε με τον “Ενιαίο Φορέα”, περίπου 1.5 εκ. ευρώ προήλθαν από τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συν τα χρήματα που έβαλε ο ίδιος.

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως οι 300.000 ευρώ μπήκαν στα ταμεία ως χορηγία από την πλευρά Βαρδινογιάννη, με σκοπό να βοηθήσει το εγχείρημα, ενώ Πολέμης και Βγενόπουλος συμμετείχαν με ένα ποσό κοντά στις 450.000 ευρώ και ο ίδιος έβαλε τα υπόλοιπα.

Αλαφούζος: “Θέλουμε άμεσα τις μετοχές”

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ αποκάλυψε στους φίλους του Παναθηναϊκού πως θέλει άμεσα τις μετοχές της ΠΑΕ.

Προχωράμε στην άμεση μεταβίβαση μετοχών με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Δεν έχουμε πρόβλημα με τον φόρο και μέχρι τις 2 Ιουλίου θα έχουμε υπογράψει με τον Βαρδινογιάννη για να γίνει τώρα η μεταβίβαση. Κάναμε αγώνα για την αδειοδότηση και τα καταφέραμε, παρά τις τρικλοποδιές του Ολυμπιακού.

Ελπίζω ότι θα συνδράμουν και με άλλα χρήματα στη συνέχεια είτε νυν μέτοχοι είτε επιχειρηματίες. Αν δεν μπουν τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ από τον κόσμο, θα νιώθω αποτυχημένος΅.

Εσείς διαβάστε για την απάντηση των κύκλων του σωματείου για την Εθνική, τη συνάντηση Αλαφούζου με τον “Ενιαίο Φορέα”, τη συμφωνία των πράσινων με τον Ματίας Μπιάρσμιρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ