ΞΑΝΘΗ

"Βλέπει" Μεχία η Ξάνθη

"Βλέπει" Μεχία η Ξάνθη
Μεχία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τον Απόλλωνα Σμύρνης λεγόταν πως υπάρχει συμφωνία με τον Αλφρέδο Μεχία. Οι πληροφορίες του Sport24.gr, όμως, αναφέρουν ότι ο χαφ από την Ονδούρα είναι ψηλά στη λίστα της Ξάνθης.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν ο Αλφρέδο Μεχία. Ο 26χρονος διεθνής μέσος, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Marathon της Ονδούρας, είχε πρόταση από την "Ελαφρά Ταξιαρχία", η οποία επεδίωκε να εντάξει στο δυναμικό της έναν ποιοτικό μέσο, στην προσπάθεια για άνοδο στη Super League.

Μάλιστα από την ομάδα της Ριζούπολης λεγόταν πως ο Λατινοαμερικανός θα κλείσει και πως είναι δεδομένη η απόκτησή του. Όλα αυτά και ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, ο Μεχία είναι ψηλά στη λίστα της Ξάνθης! Η ακριτική ομάδα, η οποία εφέτος εντυπωσιάζει με την πορεία της στο πρωτάθλημα και είναι 2η με 28 βαθμούς (σε 15 ματς), βλέπει με θετικό τρόπο την προοπτική να αποκτήσει τον Μεχία, ο οποίος τη διετία 2014-2016 έπαιζε στον Πανθρακικό.

Η Ξάνθη, βλέποντας ότι έχουν προκύψει θέματα τραυματισμών στο ρόστερ, σε συνδυασμό με την ολοφάνερη επιδίωξη για είσοδο στην πεντάδα, θα παλέψει να ενισχυθεί, με σκοπό τα κενά που θα προκύψουν από ενδεχόμενες απουσίες μέσα στη σεζόν, να καλυφθούν με το ίδιο ποιοτικές λύσεις. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η περίπτωση του Μεχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ