ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Βλαχοδήμος: "Ήταν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, προχωράμε"

Βλαχοδήμος: "Ήταν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, προχωράμε"
PRINT SCREEN

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρθενική του συμμετοχή με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ, που συνδυάστηκε με το 2-0 επί της Άστον Βίλα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος υπέγραψε την 1η Σεπτεμβρίου τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νότιγχαμ αλλά χρειάστηκε να περιμένει πάνω από 60 ημέρες για να πάρει το βάπτισμα του πυρός με τους ρεντς, κάτι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (05/11) απέναντι στην Άστον Βίλα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το διάστημα αναμονής για τον πρώην κίπερ της Μπενφίκα ήταν μεγάλο όμως αν κρίνει κάποιος από την πρεμιέρα του, άξιζε τον κόπο, με τον διεθνή τερματοφύλακα να αποτελεί εγγύηση κάτω από τα γκολπόστ και το φινάλε να τον βρίσκει να πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του το 2-0 επί των βίλανς και την τρίτη επιτυχία των ρεντς στο φετινό πρωτάθλημα.

"Ήταν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα. Όταν κερδίζεις το ματς, τα πάντα είναι ευκολότερα. Προχωράμε", ήταν το σχόλιό του για το ματς μιλώντας στο BBC, με τον Βλαχοδήμο να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με τρεις αποκρούσεις και να υποχρεώνει την ομάδα του Έμερι να μείνει άσφαιρη μόλις για δεύτερη φορά στη φετινή Premier League μετά από το 0-3 από την Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ".

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ