ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ούγκο: "Ξέρουμε τη σημασία του ντέρμπι, να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας"

Ο Βίτορ Ούγκο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ | 28 Ιανουαρίου 2024
Ο Βίτορ Ούγκο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ | 28 Ιανουαρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο Βίτορ Ούγκο χαρακτήρισε ποιοτικές ομάδες τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την επιθυμία του να συμβάλλει στη νίκη των πρασίνων για να χαρεί ο κόσμος της ομάδας ενώ από την πλευρά του ο Άλεξ Γερεμέγεφ έκανε λόγο για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Ο Βίτορ Ούγκο βρίσκεται μόλις δύο εβδομάδες στο πράσινο ρόστερ, ωστόσο, έχει ήδη "μπει" στο κλίμα και την πρώτη γραμμή του rotation του Παναθηναϊκού. Και λόγω εμπειρίας και παραστάσεων, αντιλαμβάνεται σε απόλυτο βαθμό τη σημασία που έχει για τους "πράσινους" το αποψινό (04/02, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Για το κλαμπ, για τον κόσμο, για τους ίδιους.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και στο pregame του αποψινού ντέρμπι, δείχνοντας πανέτοιμος για μία μεγάλη μάχη.

"Η αλήθεια είναι πως έχω ζήσει διάφορα ντέρμπι και είχα την τύχη να δω και τους αγώνες με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Αυτό που είδα είναι πως τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός είναι δυο ομάδες ποιοτικές.

Περιμένω έναν μεγάλο αγώνα και τη νίκη της ομάδας μου. Θέλω να εκφράσω για άλλη μια φορά την χαρά για την ευκαιρία που ενδεχομένως να μου δοθεί να βοηθήσω σε ένα τέτοιο ματς την ομάδα μου.

Ξέρουμε τη μεγάλη σημασία που έχει αυτός ο αγώνας για το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε εντός του αγωνιστικού χώρου να κάνουμε το παν για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας", τόνισε αρχικά ο Ούγκο και πρόσθεσε:

"Βεβαίως και η προσαρμογή είναι δύσκολη και χρειάζεται χρόνος. Από εκεί και πέρα, όπως καταλαβαίνετε είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα εδώ, είναι διαφορετικό το στυλ του παιχνιδιού στο οποίο πρέπει να προσαρμοστώ και γι’ αυτό θα έλεγα δεν είμαι πάντα τόσο έτοιμος, κάθε στιγμή.

Προέρχομαι από διαφορετική ήπειρο, από διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, από διαφορετικό ποδοσφαιρικό σκεπτικό. Αυτός είναι ο λόγος που δεν είμαι στο 100% και δεν νιώθω πως είμαι στο 100%, όμως ευχαριστώ τον προπονητή για τις ευκαιρίες που μου δίνει, δεδομένου ότι όσο περισσότερο παίζω, τόσο περισσότερο θα μπορώ να ανταποκρίνομαι και να προσαρμόζομαι στις ανάγκες.

Με βελτίωση σε φυσική κατάσταση και σε τεχνικό επίπεδο. Οπωσδήποτε το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από αυτό συνήθιζα να παίζω τόσο στην Βραζιλία, όσο και στην Τουρκία. Όμως προσαρμόζομαι και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό".

Απ’ την πλευρά του ο Άλεξ Γερεμέγεφ, που αναμένεται να πάρει χρόνο στο αποψινό ντέρμπι πρόσθεσε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το μεγαλύτερο ίσως στην Ελλάδα. Ερχόμαστε από μια καλή απόδοση, θα χτίσουμε πάνω σ’ αυτό και ελπίζουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Ναι, νομίζω πως είμαστε σε μια παρόμοια κατάσταση. Έχουμε καινούργιους προπονητές και κάποιους νέους παίκτες και θα πάρει χρόνο για να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μάθουμε τις νέες ιδέες. Νομίζω ότι συγκεντρωνόμαστε κυρίως σ’ εμάς και νομίζω πως γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Το τελευταίο ματς το έδειξε αυτό και τώρα απλά χτίζουμε πάνω σ’ αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ