ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βίντι - ΠΑΟΚ: Ξέρει τον τρόπο και μπορεί ο Δικέφαλος

Βίντι - ΠΑΟΚ: Ξέρει τον τρόπο και μπορεί ο Δικέφαλος
MOTIONTEAM

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βίντι στην Ουγγαρία (8/11, 19:55) είναι από αυτά που χαρακτηρίζονται ως “must win” για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και έχει δείξει ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι συνήθως συνεπής.

Θέλοντας και μη το σημερινό παιχνίδι (8/11, 19:55) του ΠΑΟΚ με τη Βίντι στην Ουγγαρία είναι από αυτά που χαρακτηρίζονται ως “must win” για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και ο Δικέφαλος έχει δείξει ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι συνήθως συνεπής…

Η δυναμικότητα της ουγγρικής ομάδας δεν έχει καμία σχέση με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ της περιόδου της περιόδου 2010-11, ούτε φυσικά της Τότεναμ της σεζόν 2011-12 και της Φιορεντίνα την περίοδο 2016-17.

Ωστόσο, οι νίκες που πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στους μεγάλους αντιπάλους του ήταν αυτές που του έδωσαν την πρόκριση και ένα διπλό απόψε στην "Groupama Arena" μπορεί υπό προϋποθέσεις να του δώσει το εισιτήριο για τους "32" του Europa League.

Και αυτό διότι αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει σήμερα στην χειρότερη των περιπτώσεων όλα θα κριθούν στο τελευταίο αγώνα του ομίλου με την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα, ακόμη και αν μέχρι εκείνο το παιχνίδι οι Λευκορώσοι πετύχουν το απόλυτο απέναντι σε Τσέλσι και Βίντι.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο Δικέφαλος θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα από τους Άγγλους στο Λονδίνο και ίσως και μια ισοπαλία με την Τσέλσι να μην του είναι αρκετή.

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ από μόνος του έκανε περίπλοκα τα πράγματα στον όμιλό του. Αν δεν ήταν υπερόπτης στον πρώτο αγώνα με την Τούμπα, θα μπορούσε να έχει τη δυνατότητα να πανηγυρίσει από σήμερα την πρόκριση του στους "32" της διοργάνωσης. Υποτίμησε όμως τους Ούγγρους και τώρα πρέπει να διορθώσει εκείνο το λάθος του.

  • Και το καλύτερο συνοδευτικό ενός αγώνα ποδοσφαίρου είναι το φαγητό, το οποίο μπορεί να φτάσει πανεύκολα στην πόρτα σου, με τρία απλά κλικ. Οπότε κατεβάστε το 11888 giaola app, παραγγείλτε το φαγητό που τραβάει η όρεξη σας και κερδίστε και δώρο 3€ για την επόμενη παραγγελία!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ