ΑΕΚ

Βίντα: "Με είπαν τρελό που επένδυσα στην εκτροφή μαύρων γουρουνιών, ήθελα να βοηθήσω την περιοχή μου"

Βίντα: "Με είπαν τρελό που επένδυσα στην εκτροφή μαύρων γουρουνιών, ήθελα να βοηθήσω την περιοχή μου"
INTIME SPORTS

Ο Ντομαγκόι Βίντα μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του με αφορμή την επένδυση που έχει κάνει στην κτηνοτροφία μαύρων γουρουνιών στη Σλαβονία (περιοχή της Κροατίας).

Ο Ντομαγκόι Βίντα μίλησε στο κροατικό τηλεοπτικό κανάλι HTV1 για την επένδυση που έχει κάνει μαζί με τους φίλους στην περιοχή κοντά στη γενέτειρά του, στα πλαίσια ενός ντοκιμαντέρ που κάνει το συγκεκριμένο Μέσο για τους αγρότες στην Κροατία.

Ο Κροάτης στόπερ της ΑΕΚ επένδυσε με τρεις φίλους του, ονόματι Λούκα Μάντιτς, Ντιμιτρίε Σιμόνοβιτς και Ντράγκαν Σιμόνοβιτς, στην εκτροφή μαύρων γουρουνιών στο Κρετ Βιλιέβσκι κοντά στο Ντόνι Μιχολιέκ.

Ο Βίντα στις δηλώσεις του στο κροατικό μέσο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τον χαρακτήριζαν ως "τρελό" που επενδύει τόσα χρήματα στον συγκεκριμένο τομέα, όμως εκείνος θέλησε να προσφέρει κάτι στον τόπο του.

"Στη ζωή πρέπει να είσαι θαρραλέος και χρειάζεται να δίνεις για να παίρνεις. Πολλοί μου είπαν ότι ήμουν τρελός που επένδυσα τόσα πολλά χρήματα εδώ στη Σλαβονία, αλλά αισθανόμουν ότι έπρεπε να βοηθήσω τους ανθρώπους και την περιοχή μου. Είμαι χαρούμενος που είμαστε φίλοι και ελπίζω έτσι να είναι για όλη τη ζωή μας.

Στο ξεκίνημα δεν ήμουν εξοικειωμένος με τα μαύρα γουρούνια και κανείς από εμάς δεν είχε καμία σχέση με την κτηνοτροφία. Όλοι ήταν σίγουροι πως αυτό ήταν πεταμένα λεφτά. Συνέχεια μου έλεγαν ότι σπαταλούσα πολλά χρήματα, αλλά στόχος μου ήταν να το κάνω γνωστό. Δυστυχώς αρκετοί άνθρωποι έχουν φύγει από την Κροατία αλλά είμαι κάπως αισιόδοξος ότι κάποιοι θα επιστρέψουν".

Στο τέλος ο Κροάτης στόπερ έδωσε τα εύσημα στους φίλους του που τρέχουν την επιχείρηση: "Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε αυτούς εδώ και τους ευχαριστώ που δίνουν το 100% για αυτή την επιχείρηση. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που είμαι από τη Σλαβονία".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ