ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Βιγιαρεάλ: Τέλος η σεζόν για τον Κοκλέν μετά τον τραυματισμό του κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Φράνσις Κοκλέν με τη φανέλα της Βιγιαρέαλ σε ματς του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ | 3 Μαΐου 2022
Ο Φράνσις Κοκλέν με τη φανέλα της Βιγιαρέαλ σε ματς του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ | 3 Μαΐου 2022 @2022 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Φράνσις Κοκλέν στο ματς της Βιγιαρέαλ με την Μπαρτσελόνα αποδείχτηκε εξαιρετικά σοβαρός, καθώς υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού και θα τεθεί εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο αγώνας κόντρα στην Μπαρτσελόνα το βράδυ της Κυριακής (11/02) δεν εξελίχτηκε καλά για την Βιγιαρεάλ. Όχι μόνο γιατί δεν μπόρεσε να πάρει βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην πρωτοπόρο της La Liga αλλά επειδή κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους είχε μία σοβαρή απώλεια.

Αυτήν του Φράνσις Κοκλέν που τραυματίστηκε μετά από μία σύγκρουσή του με τον Φραν Κεσιέ, με τους ανθρώπους του κίτρινου υποβρυχίου να εκφράζουν φόβους για την κατάσταση της υγείας του και αυτοί να επιβεβαιώνονται μία ημέρα αργότερα.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αυτές έδειξαν πως είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, κάτι που σημαίνει πως θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

TAGS ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ