SPORTS & GOSSIP

Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός: Η εντυπωσιακή σύντροφος του αντιπάλου του τριφυλλιού, Μπρέρετον

Η εντυπωσιακή σύντροφος του αντιπάλου του τριφυλλιού, Μπρέρετον
Η εντυπωσιακή σύντροφος του αντιπάλου του τριφυλλιού, Μπρέρετον INSTAGRAM / KIMBERLEYABBOTTT

Η εντυπωσιακή σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Βιγιαρεάλ, Μπεν Μπρέρετον, κόντρα στην οποία αγωνίζεται απόψε το βράδυ (30/11) ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στο Θεράμικα και θέλει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Βιγιαρεάλ για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League (30/11 22:00, COSMOTE SPORT 5 HD, Live SPORT 24).

Αναφορικά με τα εκτός αγωνιστικού χώρου, ας δούμε την εντυπωσιακή σύντροφο του ποδοσφαιριστή των Ισπανών, Μπεν Μπρέρετον, η οποία σίγουρα θα βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου.

Πρόκειται για την Κίμπερλέι Άμποτ, που είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή αρκετά χρόνια. Την ευτυχία του ζευγαριού ολοκλήρωσε ο ερχομός του παιδιού τους, το αγοράκι τους γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2023.

Η εντυπωσιακή γυναίκα που είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή από τη Χιλή, ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ, όπως φαίνεται και από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου πέρα από τις επαγγελματικές της φωτογραφίες αναρτά στιγμές από την καθημερινότητά της και εικόνες με τον αγαπημένο της.

Δείτε την:

TAGS SPORTS & GOSSIP ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ