ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Βιγιαρεάλ: Ο Κίκε Σετιέν θα είναι ο διάδοχος του Έμερι

Ο Κίκε Σετιέν από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα για τη σεζόν 2019-2020
Ο Κίκε Σετιέν ως προπονητής της Μπαρτσελόνα AP PHOTO/LALO VILLAR

Λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινωθεί ο Κίκε Σετιέν από τη Βιγιαρεάλ, αποτελώντας τον διάδοχο του Ουνάι Έμερι, ο οποίος αντικατέστησε τον Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα.

Στη Μπαρτσελόνα δεν πέτυχε αυτά που ονειρευόταν, έφυγε κακήν κακώς από τον πάγκο της μετά το 8-2 από τη Μπάγερν Μονάχου τον Αύγουστο του 2020, αλλά πλέον είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στους πάγκους. Άλλωστε, είναι ένας από τους πιο αξιόλογους προπονητές που ήταν ελεύθεροι και η Βιγιαρεάλ δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί του.

Ο λόγος για τον Κίκε Σετιέν, ο οποίος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Ουνάι Έμερι, που αντικατέστησε τον Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα. Ο 64χρονος είναι σε συζητήσεις με τους διοικούντες το "κίτρινο υποβρύχιο" και απομένουν λεπτομέρειες για την ανακοίνωσή του.

Ο Σετιέν θα καθίσει στον πάγκο τέταρτης ομάδας στη La Liga, μετά τις Λας Πάλμας, Μπέτις και Μπαρτσελόνα. Η Βιγιαρεάλ είναι 7η στο πρωτάθλημα και έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα νοκ-άουτ του Conference League. Αν μη τι άλλο, είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο και θέλει όσο τίποτα να πετύχει.

TAGS ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ