ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό

Ο Λεμπρόν Τζέιμς με κασκόλ της Λίβερπουλ πριν από αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League 2011-2012 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011
Ο Λεμπρόν Τζέιμς με κασκόλ της Λίβερπουλ πριν από αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League 2011-2012 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 © 2011 TIM HALES/ASSOCIATED PRESS

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, με την ιδιότητα του φιλάθλου και μετόχου της Λίβερπουλ, πανηγύρισε στο twitter την πρόκριση των Άγγλων στον τελικό του Champions League.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι απλά φίλαθλος του ποδοσφαίρου, έχει και αγαπημένη ομάδα, τη Λίβερπουλ. Ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς παρακολούθησε την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ και η πρόκριση των Άγγλων στον τελικό του Champions League τον οδήγησε στο twitter.

"Παρίσι, ερχόμαστε", έγραψε ο 37χρονος θρύλος για τους "κόκκινους", στους οποίους είναι και μικρομέτοχος για πάνω από μια δεκαετία, κατέχοντας το 20% των μετοχών με τον επιχειρηματικό συνεργάτη του, Μάβερικ Κάρτερ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ