ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Προσηλωμένοι ως το τέλος, ακόμα και αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βιεϊρίνια, ΠΑΟΚ (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Βιεϊρίνια με δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ τόνισε πως το ντέρμπι που έρχεται με τον Ολυμπιακό δεν είναι το πιο σημαντικό ματς της σεζόν με την ομάδα του όμως να θέλει τους τρεις βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε αήττητος από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και πάει σε ένα ακόμη ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον Βιεϊρίνια η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξε με πάθος το οποίο την βοήθησε να αντέξει με δέκα παίκτες ενώ αναφορικά με το ντέρμπι της Τούμπας με τους "ερυθρόλευκους" υποστήριξε πως δεν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν.

Σύμφωνα με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ ακόμα και αν έρθει η νίκη επί του Ολυμπιακού ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα μείνουν προσηλωμένοι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για το πάθος που έδειξαν:
"Το πάθος το έχουμε δείξει από την αρχή της σεζόν και όσο φτάνουμε στο τέλος με τα ντέρμπι θέλουμε να δείξουμε ακόμα περισσότερο πως θέλουμε το πρωτάθλημα".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
"Υπάρχει πρώτα το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και μετά θα κοιτάξουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό".

Για το αν το ματς με Ολυμπιακό είναι το πιο σημαντικό ως τώρα:
"Δεν θα είναι το πιο σημαντικό. Είναι ένα ντέρμπι, θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε παίξει και άλλα ντέρμπι με δυστυχώς όχι το καλύτερο αποτέλεσμα όπως θυμάστε όλοι".

Για το αν κριθεί το πρωτάθλημα σε περίπτωση νίκης με Ολυμπιακό:
"Μέχρι μαθηματικά να έχουμε πάρει το πρωτάθλημα δεν θα είμαστε χαλαροί. Και να το κερδίσουμε το ντέρμπι και να μην πάει καλά, δεν θα έχει κριθεί τίποτα. Μέχρι να τελειώσει μαθηματικά θα είμαστε προσηλωμένοι ως το τέλος".

Για το αν ήταν δύσκολο το ματς μετά την αποβολή του Ζαμπά:
"Φυσικά και το ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο να παίξουμε ντέρμπι εκτός έδρας. Πάντα κάτι γίνεται. Πριν την αποβολή θα έπρεπε να δεχθούν κάποιες κίτρινες, δεν δόθηκε, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ