ΕΛΛΑΔΑ

VIDEOS: Ο Ζαρντίμ έβαλε τη στολή της Μονακό και μοίρασε οδηγίες και μπράβο!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ "ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ "ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε videos του Sport24.gr από τις προπονητικές οδηγίες και τις αντιδράσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ στη Λευκάδα, πώς βίωνε τις στιγμές που περνούσε με τους πιτσιρικάδες, τα χειροκροτήματά του και τα γέλια του.

Ο Οδυσσέας Νυδρίου σε συνεργασία με τη Μονακό διοργάνωσαν χθες (22/5) σεμινάριο προπονητικής στη Λευκάδα. Σε αυτό συμμετείχαν αρκετοί καταξιωμένοι προπονητές, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να είναι φυσικά το κεντρικό πρόσωπο, ενώ μαζί του ήταν και οι Τάκης Λεμονής, Τραϊανός Δέλλας και Άκης Ζήκος.

Το Sport24.gr βρέθηκε στο νησί και παρακολούθησε από κοντά το σεμινάριο, όπως και την προπόνηση που ακολούθησε στο προπονητικό κέντρο του Οδυσσέα, όπου οι λιλιπούτειοι άσοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και ακολούθησαν τις οδηγίες τόσο του Πορτογάλου προπονητή, όσο και των υπολοίπων προπονητών.

Οι εκκολαπτόμενοι άσοι ήταν χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες και έκαναν ασκήσεις ανά 10 λεπτά με καθέναν ξεχωριστά. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φάνηκε να το διασκεδάζει πολύ, έδινε συνεχείς οδηγίες για σωστές πάσες και καλά τελειώματα, έκανε χαρακτηριστικές κινήσεις με τα χέρια του, μοίραζε "μπράβο" και έλεγε "πάμε, πάμε..." και χειροκροτούσε συνεχώς.

Άλλωστε, έχοντας περάσει από την Ελλάδα για επτά μήνες ως προπονητής του Ολυμπιακού, έμαθε κάποια ελληνικά, τα οποία πιθανότατα χρησιμοποιούσε τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια. Στο τέλος, δε, κάθε άσκησης, μάζευε τους μικρούς δίπλα του για να τους χαιρετήσει. Δεν έλειπε και το χαμόγελο από τα χείλη του, αφού φάνηκε να το διασκεδάζει για τα καλά.

Όσο για τις φωτογραφίες, δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν και ήταν πολύ ευγενικός και προσιτός, το ίδιο και οι Λεμονής, Δέλλας και Ζήκος. Γενικά, ήταν μια τρομερή εμπειρία για όλους...

Διαβάστε τη συνέντευξη του Λεονάρντο Ζαρντίμ στο Sport24.gr

Δείτε χαρακτηριστικά videos του Sport24.gr:







TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ