ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Χαστούκι Πρίγιοβιτς σε αντίπαλο στο Κόστα Ρίκα - Σερβία

VIDEO: Χαστούκι Πρίγιοβιτς σε αντίπαλο στο Κόστα Ρίκα - Σερβία

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ μπήκε στο 90' του αγώνα Κόστα Ρίκα - Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έριξε χαστούκι σε αντίπαλο, ο διαιτητής είδε τη φάση μέσω VAR και αποφάσισε να του δείξει κίτρινη κάρτα. (VIDEO)

Στο 90ό λεπτό του αγώνα Κόστα Ρίκα - Σερβία, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μπήκε στο ματς στο 90' (αντικατέστησε τον Μίτροβιτς). Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έξι λεπτά μετά την είσοδό του παραλίγο να αποβληθεί. Χαστούκισε τον αντίπαλό του, Τζόνι Ακόστα, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος.

Ο Σενεγαλέζος διαιτητής Ντιεντιού έκανε χρήση του Video Assistant Referee και αποφάσισε να δείξει κίτρινη κάρτα στον 28χρονο Σέρβο στράικερ. Υπενθυμίζεται ότι ο συμπαίκτης του Μάτιτς είχε επεισόδιο με μέλος του προπονητικού τιμ της Κόστα Ρίκα, ενώ την αναμέτρηση έκρινε ο Κολάροβ με φοβερή εκτέλεση φάουλ ( 1-0).

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ