SERIE A

Βερόνα - Γιουβέντους 2-1: Ο Σιμεόνε βύθισε κι άλλο τη Γιουβέντους

Ο Χιοβάνι Σιμεόνε της Κάλιαρι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους για τη Serie A 2020-2021 στο "Άλιαντς Στέιντιουμ", Τορίνο | Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Χιοβάνι Σιμεόνε της Κάλιαρι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους για τη Serie A 2020-2021 στο "Άλιαντς Στέιντιουμ", Τορίνο | Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2021 © 2020 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Νέο στραπάτσο για τη Γιουβέντους, η οποία έπειτα από την ήττα κόντρα στη Σασουόλο, απέτυχε να πάρει βαθμό και στη Βερόνα.

Τα δύο σερί παιχνίδια χωρίς νίκη ήταν αρκετά κακός απολογισμός για τη Γιουβέντους, όμως δεν θα σταματούσαν εκεί οι αποτυχίες της στη Serie A. Την ισοπαλία με την Ίντερ και την ήττα από τη Σασουόλο διαδέχθηκε η ήττα από τη Βερόνα με 1-2 για την 11η αγωνιστική, με πρωταγωνιστή τον Χιοβάνι Σιμεόνε.

Ο Αργεντινός επιθετικός σημείωσε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά στο πρώτο τέταρτο του αγώνα και μάλιστα το δεύτερο εξ αυτών με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ. Ο Σιμεόνε είχε σημειώσει τέσσερα γκολ στη νίκη επί της Λάτσιο στο προηγούμενο παιχνίδι στο "Μπεντεγκόντι" και τώρα εξελίχθηκε σε δήμιο και των "μπιανκονέρι".

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απέτυχε να αντιδράσει άμεσα. Η είσοδος του Γουένστον Μακένι στο 58' ήταν η κίνηση που έκανε τη διαφορά, με τον Αμερικανό μέσο να γίνεται ο δημιουργός πίσω από τις πιο επικίνδυνες στιγμές των φιλοξενουμένων. Στο 80' έγινε εκτελεστής και μείωσε σε 2-1, όμως όπως και κόντρα στη Σασουόλο, το γκολ του δεν είχε βαθμολογικό αντίκρισμα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Τα highlights

Αταλάντα - Λάτσιο 2-2

Τορίνο - Σαμπντόρια 3-0

Η βαθμολογία της Serie A:

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ