SUPER LEAGUE 2

Βέροια - ΠΑΟΚ Β' 2-1: Τρίποντο ανόδου με δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ

Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν το γκολ του Κάτσε κόντρα στον ΠΑΟΚ Β'
Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν το γκολ του Κάτσε κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' INTIME SPORTS

Η πρωτοπόρος Βέροια πήρε σημαντική νίκη επικρατώντας 2-1 του ΠΑΟΚ Β' με δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ, του Κάτσε στο 31' και του Μούργου στο 71'. Ο Δικέφαλος μείωσε με τον Φασίδη στο 90+4'.

Μία σημαντική νίκη πήρε η πρωτοπόρος του α' ομίλου της Super League 2, Βέροια. Επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ Β' για την 21η αγωνιστική. Βρίσκεται στην κορυφή με 45 πόντους, ενώ η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου είναι στην 8η θέση με 26 βαθμούς.

Η Βέροια ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 31ο λεπτό. Ο Έργκις Κάτσε εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, η μπάλα πέρασε το τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Ταλιχμανίδη. Ο σκόρερ των γηπεδούχων δεν πανηγύρισε το γκολ από σεβασμό στην παλιά του ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ Β' δεν κατάφερε να αντιδράσει, με τη Βέροια να "κλειδώνει" το σημαντικό της τρίποντο. Ο Μούργος στο 71ο λεπτό σκόραρε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων ξανά με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον κίπερ του Δικεφάλου να μην μπορεί να βρει απάντηση.

Στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα του, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με κεφαλιά του Φασίδη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά.

Βέροια: Βελλίδης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μούχαλης, Πεταυράκης, Κάτσε, Γαβριηλίδης, Μούργος, Φοφανά, Γιακουμάκης, Πασάς

ΠΑΟΚ Β': Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Ταχάτος, Ουεντραόγκο, Μελετίδης, Σαλαμούρας, Τσαούσης, Τζίμας, Πανίδης

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ