SUPER LEAGUE 2

Βέροια - ΠΑΟΚ Β' 1-1: Πήραν το βαθμό στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι στην επιστροφή Μιχαηλίδη στη δράση

Φάση από την αναμέτρηση Βέροια - ΠΑΟΚ Β' | 4 Νοεμβρίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση Βέροια - ΠΑΟΚ Β' | 4 Νοεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Η Βέροια ισοφάρισε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων τον ΠΑΟΚ Β' στην πρεμιέρα της Super League 2 με τους γηπεδούχους να κάνουν το 1-1 με τον Μπουολί σε ένα ματς όπου ο Γιάννης Μιχαηλίδης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 7,5 μήνες απουσίας.

Η Βέροια ισοφάρισε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων τον ΠΑΟΚ Β' στην πρεμιέρα της Super League 2 με τους γηπεδούχους να κάνουν το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης με τον Μπουολί σε ένα ματς όπου ο Γιάννης Μιχαηλίδης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 7,5 μήνες απουσίας για τον Δικέφαλο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο 54' όταν ο Μπράντονιτς συνδυάστηκε με τον Χατζηστραβό και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Η Βέροια έψαξε το γκολ της ισοφάρισης μέχρι το τέλος και το βρήκε στο 3' λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Φασίδης κέρδισε πέναλτι με τον Μπουολί να αναλάμβάνει την εκτέλεση του και να ευστοχεί.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η επιστροφή του Γιάννη Μιχαηλίδη στην αγωνιστική δράση με τον Έλληνα στόπερ να περνάει στο ματς στο 63' και να παίζει για πρώτη φορά μετά τις 13 Μαρτίου 2022 και τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί.

ΒΕΡΟΙΑ (Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Μαραγκός (Ιωάννου 80'), Στίκας, Παπαχρήστος, Μπλέτσας (Μπαλωμένος 58'), Μπούζας (Ισαακίδης 81'), Μπουκουβάλας, Ορφανίδης (Κατσούκης 73'), Φασίδης, Μπουόλι.

ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (Γιαξής 46'), Τασιούρας, Κωττάς (Μιχαηλίδης 63'), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (Σπυράκης 73'), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (Σπυρίδης 79'), Πανίδης (Γκορντεζιάνι 63').

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ