SUPER LEAGUE 2

Βέροια - ΑΕΛ 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής, δοκάρι και χαμένο πέναλτι οι γηπεδούχοι

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Βέροιας με την ΑΕΛ
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Βέροιας με την ΑΕΛ INTIME

Βέροια και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 στην έδρα της "βασίλισσας του βορρά" στο ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου, όσο είχε λήξει και το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Δύο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Εντυπωσιακό ήταν το ντέρμπι κορυφής του πρώτο ομίλου ανάμεσα στη Βέροια και την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 23η της Super League 2, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 και τη "βασίλισσα του Βορρά" να διατηρεί τη διαφορά τριών βαθμών από τους βυσσινί, με αποτέλεσμα η μάχη για την πρωτιά να έχει αρκετό ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Η Βέροια απείλησε πρώτη στο παιχνίδι, ωστόσο το σουτ που εξαπέλυσε ο Φοφανά κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Θεοδωρόπουλο στο πρώτο λεπτό. Η ΑΕΛ ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο Γιάκος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Γκοτζαμανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βέροια δεν άργησε να απαντήσει και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μούργου και αδυναμία των αμυνόμενων της ΑΕΛ να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή, ο Πασάς εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 59ο λεπτό, η Βέροια κέρδισε πέναλτι. Ο Παπαγεωργίου ανέτρεψε τον Πέτρο Γιακουμάκη στην περιοχή, ωστόσο ο Γιάννης Πασάς νικήθηκε από τον Θεοδωρόπουλο, ο οποίος απέκρουσε με το πόδι το πέναλτι αλλά τραυματίστηκε.

Η Βέροια έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει το κεφάλι στο σκορ στο 87ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Καπνίδη, ωστόσο η φάση θεωρείται ως μη γενομένη, λόγω επιθετικού φάουλ. Η ΑΕΛ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Όγκμποε να πάρει το τρίποντο, ωστόσο το πλασέ που εξαπέλυσε εντός περιοχής κατέληξε άουτ.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75′ Κάτσε), Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (90+1′ Ορφανίδης), Φοφανά (46′ Κούατενγκ), Πασάς (84′ Καπνίδης).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (65′ λ.τ Σουλούκος), Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου (65′ Αμπούντ Ομάρ), Γκοτζαμανίδης (43′ λ.τ Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (65′ Κ. Παπαγεωργίου), Γιάκος (81′ Γλυνός), Όγκμποε, Νικολιάς, Μαυριάς.

Η βαθμολογία

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΛ ΒΕΡΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ