ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βέρμπιτς: "Ο Σπόραρ και ο Τσέριν με βοήθησαν πολύ, το προσωπικό πρόβλημά μου έχει διευθετηθεί"

Ο Βέρμπιτς στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκός - Βόλος
Ο Βέρμπιτς στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκός - Βόλος INTIME SPORTS

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς με συνέντευξή του στο Ekipa SN μίλησε για το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπισε και τη βοήθεια που έλαβε από τον Άντραζ Σπόραρ και τον Άνταμ Τσέριν.

Συνέντευξη στο Ekipa SN παραχώρησε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπισε φέτος και αναφέρθηκε στη βοήθεια που έλαβε. Επιπλέον, τόνισε πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα αφού το ζήτημα έχει διευθετηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέρμπιτς:

Για το αν είναι δύσκολο να μιλάει για τα προσωπικά του ζητήματα: "Δεν είμαι ποτέ άνετος να μιλάω γι' αυτό προφανώς. Σπανίως σχολιάζω αυτό το θέμα, επειδή είμαι σίγουρος πως θα ήταν ασέβεια προς τον γιο μου. Αυτά τα πράγματα δεν τον αφορούν καθόλου, δεν είναι ευθύνεται εκείνος για τίποτα, οπότε δεν θέλω να τον επιβαρύνω παραπάνω. Ήταν σίγουρα δύσκολο για μένα. Ως επαγγελματίας αθλητής, αφιερώνεις πολύ χρόνο στην προπόνηση, στην φυσική προετοιμασία του σώματός σου.

Το να προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ αυτών και των προβλημάτων στην προσωπική σου ζωή είναι σίγουρα πρόκληση. Συνεχίζω να επιμένω και να παίρνω πράγματα από τα μαθήματα αυτά, αλλά την ίδια ώρα δεν κοιτάζω πολύ πίσω. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ξεφύγεις από τα προβλήματα αυτά".

Για το αν έχουν ηρεμήσει τα πράγματα: "Είναι πιο ήρεμα. Γίνεται σίγουρα πιο εύκολο για μένα όσο περνάει ο χρόνος. Κάθε χωρισμός είναι δυσκολότερος στην αρχή, έπειτα τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν στην θέση τους. Είναι το ίδιο στην περίπτωσή μου. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως ο γιος μου είναι καλά και όλα είναι όπως θα έπρεπε. Όλα τα άλλα έχουν ήδη τακτοποιηθεί ή έχουν διευθετηθεί σε μεγάλο βαθμό. Θα είναι ευκολότερο τώρα".

Για την στήριξη που έλαβε από τους συμπατριώτες μου: "Το έκανε πιο εύκολο. Με τον Άντραζ (Σπόραρ) και τον Άνταμ(Τσέριν) συνειδητοποιείς πόσο ευκολότερο είναι όταν εσύ μπορείς βασιστείς στους διεθνείς συμπαίκτες σου που είναι επίσης και φίλοι σε μία ξένη χώρα. Με βοήθησαν πολύ, και οι κοπέλες τους, περάσαμε πολύ χρόνο μαζί.

Σε στιγμές σαν κι αυτές, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλούς φίλους. Η ομάδα και η ομοσπονδία έπαιξαν επίσης σημαντικό ρόλο, με στήριξαν. Συζητήσουμε το θέμα με τον εκλέκτορα και μου έδωσαν πολύτιμες συμβουλές. Είμαι ευγνώμων για τα πάντα, ειλικρινά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ