ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βέρμπιτς: "Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ, αλλά θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους"

Βέρμπιτς: "Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ, αλλά θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους"
INTIME SPORTS

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League απέναντι στην Μπράγκα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (23/8, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD - MEGA και LIVE από το Match Center του SPORT24) στο "Estadio Municipal de Braga" την Μπράγκα για το πρώτο παιχνίδι στα playoffs του Champions League.

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς εκπροσώπησε του παίκτες στην συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League απέναντι στην Μπράγκα.

Για τα συναισθήματα των παικτών: "Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ, αλλά όταν έχεις φτάσει μέχρι τα playoffs του Champions League θέλεις να συμμετάσχεις σε αυτήν την όμορφη διοργάνωση. Οι παίκτες παίξαμε κόντρα στη Μαρσέιγ το ίδιο όπως με την Ντνίπρο και προσπαθήσαμε να βάλουμε τα δυνατά μας".

Για το τι κρατάει και τι πετάει από τα τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών: "Νομίζω και στους δύο γύρους ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ματς. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι καλός συνέχεια. Πρεπει να είσαι στο καλύτερο επίπεδό σου και να είσαι αφοσιωμένος. Να είσαι εκεί και σε εγρήγορση ό,τι κι αν γίνεται".

Για το καλύτερο αποτέλεσμα στην Πορτογαλία: "Χωρίς το εκτός έδρας γκολ, είναι τελείως διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε στον αγώνα καλά. Θα δούμε τι θα συμβεί. Η Μπράγκα είναι πολύ ποιοτική ομάδα και θα δούμε αύριο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΡΑΓΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ