SERIE A

Βενέτσια - Ίντερ 0-2: Πάντα σε επαφή με την κορυφή

Ο Ίβαν Πέρισιτς της Ίντερ πανηγυρίζει με τον Χακάν Τσαλχάνογλου γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νάπολι για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Ίβαν Πέρισιτς της Ίντερ πανηγυρίζει με τον Χακάν Τσαλχάνογλου γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νάπολι για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ένα γκολ του Χακάν Τσαλχάνογλου κι ένα πέναλτι στο τέλος του Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν αρκετά ώστε η Ίντερ να φύγει με τη νίκη 2-0 από τη Βενέτσια και να διατηρηθεί σε επαφή με τις πρωτοπόρους Νάπολι και Μίλαν.

Η Ίντερ ταξίδεψε στη Βενέτσια για αγώνα με την τοπική ομάδα για πρώτη φορά από το 2002 και τα πήγε καλύτερα σε σχέση με τότε (1-1), αφού επικράτησε με 2-0 για τη 14η αγωνιστική της Serie A.

Το καθοριστικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Χακάν Τσαλχάνογλου στο 34ο λεπτό με σουτ εκτός περιοχής, για τους "νερατζούρι" που είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες.

Η ομάδα του Φιλίπο Ιντζάγκι δεν βρήκε απαντήσεις ούτε στο 2ο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το πάνω χέρι και μάλιστα στις καθυστερήσεις βρήκαν νέο γκολ, με πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Τα στιγμιότυπα

Γιουβέντους - Αταλάντα 0-1

Έμπολι - Φιορεντίνα 2-1

Σαμπντόρια - Βερόνα 3-1

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ