SERIE A

Βενέτσια - Γιουβέντους 1-1: Έχασε βαθμούς και Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε αναμέτρηση κόντρα στην Έμπολι για την Serie A | 28 Αυγούστου 2021
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε αναμέτρηση κόντρα στην Έμπολι για την Serie A | 28 Αυγούστου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Πάουλο Ντιμπάλα τραυματίστηκε ξανά και η Γιουβέντους απέτυχε να πάρει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία στην έδρα της Βενέτσια για τη 17η αγωνιστική της Serie A.

Το σερί τριών νικών της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις σταμάτησε στη Βενετία, όπου έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τη Βενέτσια για τη 17η αγωνιστική της Serie A.

Οι "μπιανκονέρι" ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως πλήρωσαν την αδυναμία τους να δημιουργήσουν μεγάλους κινδύνους στην εστία του Σέρχιο Ρομέρο και να εκμεταλλευτούν τις όποιες ευκαιρίες είχαν.

Σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο νιοστός τραυματισμός του Πάουλο Ντιμπάλα τη φετινή σεζόν, με τον Αργεντινό να αντικαθίσταται μόλις στο 12ο λεπτό. Ο Αλβάρο Μοράτα έδωσε προβάδισμα στη "γηραιά κυρία" στο 32ο λεπτό, όμως δεν κατάφερε να το κρατήσει, αφού με ένα εκπληκτικό σουτ του Ματία Αράμου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55' και να πάρουν τον εντός έδρας βαθμό.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Τα highlights

Φιορεντίνα - Σαλερνιτάνα 4-0

Τζένοα - Σαμπντόρια 1-3

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ