ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Βέλλιος: Μπήκε αλλαγή στο φινάλε και έδωσε τη νίκη στην Τσβόλε στο 90+6'

Βέλλιος: Μπήκε αλλαγή στο φινάλε και έδωσε τη νίκη στην Τσβόλε στο 90+6'
PRINT SCREEN

Ο Απόστολος Βέλλιος φόρεσε το μανδύα του ήρωα για την Τσβόλε αφού μπήκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στο εκτός έδρας ματς με την Αλμίρ και χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο, γράφοντας το 2-1 στο έκτο λεπτό του έξτρα χρόνου.

Ο Άποστολος Βέλλιος ήταν από τους πλέον καθοριστικούς παίκτες της Τσβόλε την περασμένη σεζόν που την βρήκε να κερδίζει με το σπαθί της την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της Ολλανδίας και φέτος θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να είναι το ίδιο επιδραστικός και στα μεγάλα σαλόνια.

Μάλιστα, στην τρίτη του μόλις παρουσία στην Eredivisie ήταν εκείνος που έβαλε την υπογραφή του σε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του, με τον προπονητή του να τον ρίχνει στο ματς στο 91ο λεπτό (πέμπτη αλλαγή) και εκείνον να τον βγάζει ασπροπρόσωπο λίγα λεπτά αργότερα.

Συγκεκριμένα, στο έκτο λεπτό του έξτρα χρόνου, με τον Βελάνα να βγάζει σέντρα από τα δεξιά και τον Βέλλιο να παίρνει τη γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, για να γράψει το τελικό 2-1 για την ομάδα του και να της χαρίσει τη δεύτερη νίκη της στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ