ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Βέλιτς: "Αξιόπιστη και αξιοπρεπής εμφάνιση, αξίζαμε κάτι παραπάνω"

Ο Βέλιτς στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός | 30 Ιανουαρίου 2023
Ο Βέλιτς στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός | 30 Ιανουαρίου 2023 EUROKINISSI

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 3-2 στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του στην Τούμπα η οποία δεν συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Λεβαδειακός ηττήθηκε με 3-2 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με τον τεχνικό της ομάδας των Βοιωτών, Γιάσμικο Βέλιτς, να δηλώνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του αλλά όχι από το αποτέλεσμα λέγοντας αρχικά για τα δύο γκολ που πέτυχε ο Λεβαδειακός στην Τούμπα αλλά δεν πήρε κάποιο βαθμό:

"Είναι οξύμωρο, δυνατό, ανταγωνιστικό ματς. Ζητήσαμε από τους ποδοσφαιριστές μας και θέλαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Όταν βάζεις δύο γκολ στην Τούμπα πρέπει να αποφύγει τα λάθη που κάναμε ώστε να αξιώνεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Το διεκδικήσαμε, κάναμε και τα λάθη που μας στοίχισαν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

Και σε ερώτηση για το αν τα δύο γκολ στην Τούμπα δίνουν δύναμη ο Βέλιτς απάντησε:

"Δύναμη δίνει κυρίως η εμφάνιση. Ήταν αξιόπιστη και αξιοπρεπής. Στο πρώτο μέρος δεχτήκαμε δύο γκολ χωρίς να κινδυνεύουμε και ήμασταν καλοί και με τη μπάλα. Εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους, βγήκαμε μπροστά, σκοράραμε και είχαμε την ατυχία να δεχτούμε γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους.

Δεν θέλαμε να μας πάρει από κάτω, αλλά ίσως το πληρώσαμε. Μετά βρήκαμε και πάλι το κουράγιο, σκοράραμε, είχαμε φάσεις και για το 3-3, τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, έτσι είναι το ποδόσφαιρο πάμε παρακάτω".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ