CONFERENCE LEAGUE

Βελέζ Μόσταρ - Κολερέιν 2-1: Προβάδισμα με ανατροπή για τους Βόσνιους ενόψει ΑΕΚ

Ο Μπραντάο πανηγυρίζει το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στην Κολερέιν
Ο Μπραντάο πανηγυρίζει το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στην Κολερέιν PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN _ YOUTUBE / RISHATV

Η Βελέζ Μόσταρ πήρε τη νίκη κόντρα στην Κολερέιν με 2-1 στην έδρα της και έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Η Βελέζ Μόσταρ νίκησε την Κολερέιν με 2-1 στο Σαράγεβο και έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Οι Βόσνιοι ήταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, καθώς δημιούργησαν 30 τελικές προς την αντίπαλη εστία (οκτώ εντός στόχου) έναντι δύο των Βορειοϊρλανδών.

Η Κολερέιν πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Ντόχερτι στο 9' και από εκεί και πέρα ακολούθησε ένας επιθετικός μονόλογος από τους Βόσνιους, οι οποίοι πέτυχαν την ολική ανατροπή με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Μπραντάο Ντε Σόουζα στο 37' και το 66'.

Η Κολερέιν ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λίντον Κέιν με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο επαναληπτικός θα γίνει σε μια εβδομάδα από τώρα, στις 15 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού στην έδρα του στις 22 Ιουλίου, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 29 Ιουλίου.

Βελέζ Μόσταρ: Μπογκντάνοβιτς, Τσόσιτς, Ζβόνιτς (46' Ίσιτς), Ζελίκοβιτς, Ράντοβιτς (82' Ζουμπάνοβιτς), Χασάνοβιτς (46' Πρσες), Ράντοβατς, Οβτσίνα, Αντσούσιτς (58' Βεχάντοβιτς), Μπραντάο (66' Γκεόργκεβιτς), Ζαίμοβιτς

Κολερέιν: Ντιν, Κέιν, Μπράουν, Κάνινγκ, Τρέινορ (83' ΜακΛάφιν), Κάρσον Λόουρι, Γουίλσον, Ντόχερτι, Γκλάτσκιν, Σέβλιν (69' Γιάρβις)

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ