ΑΕΚ

Βέλεζ - ΑΕΚ: Ακυρώθηκε για οφσάιντ πεντακάθαρο γκολ του Ανσαριφάρντ

Βέλεζ - ΑΕΚ: Ακυρώθηκε για οφσάιντ πεντακάθαρο γκολ του Ανσαριφάρντ
COSMOTE

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βέλεζ, όμως η ΑΕΚ δεν έκανε το 2-1, αφού το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ του Ιρανού.

Η απουσία VAR στα προκριματικά του Europa Conference League κόστισε στην ΑΕΚ στο 1ο ημίχρονο του αγώνα με τη Βέλεζ στο Μόσταρ για το 2ο προκριματικό γύρο.

Στο 42ο λεπτό, ο Πέτρος Μάνταλος έβγαλε σέντρα από αριστερά για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος βρήκε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, θεωρώντας ότι έγραφε το 2-1 υπέρ της Ένωσης.

Ο βοηθός διαιτητή είχε σηκώσει τη σημαία του για οφσάιντ, όμως, με το διαιτητή να υιοθετεί την υπόδειξη. VAR δεν υπάρχει σε τόσο πρόωρο στάδιο της διοργάνωσης και τελικά το τέρμα ακυρώθηκε λανθασμένα, αφού ο Ιρανός επιθετικός ήταν πολύ πίσω από τον τελευταίο αμυνόμενο.

"Είμαι σίγουρος, μου ακυρώσατε κανονικό γκολ", φώναζε ο σκόρερ του πρώτου και του παραλίγο δεύτερου γκολ της ΑΕΚ στο φινάλε του ημιχρόνου, ενώ το ίδιο έλεγαν στους διαιτητές και οι άνθρωποι του πάγκου της ομάδας, μπαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

TAGS ΑΕΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ