ΕΛΛΑΔΑ

Βαθμολογία UEFA: Στην 20η θέση η Ελλάδα, την πέρασε η Κροατία

Βαθμολογία UEFA: Στην 20η θέση η Ελλάδα, την πέρασε η Κροατία
Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς INTIME SPORTS

Η Ελλάδα παρά τις προκρίσεις Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Άρη είδε την Κροατία να την προσπερνά στη βαθμολογία της UEFA με τη χώρα μας να είναι στην 20η θέση. Με πέντε ομάδες συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Ελλάδα με τεσσέρις οι Κροάτες.

Οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης έκαναν το χρέος τους, πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που μετέχουν και μάλιστα πρόσφεραν βαθμούς στην Ελλάδα.

Δεν ήταν όμως αρκετοί για να διατηρήσουν τη χώρα μας στην 20η θέση καθώς και η Κροατία κατάφερε με Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Όσιγιεκ και Ριέκα να πάρει 750 βαθμούς και προσπέρασε την Ελλάδα και βρίσκεται στη 19η θέση.

Η Ελλάδα βέβαια συνεχίζει με πέντε ομάδες στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς καθώς την επόμενη εβδομάδα θα πέσουν στη μάχη και η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό συν τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη. Την ώρα που η Κροατία έχει τέσσερις ομάδας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Η διαφορά των δύο χωρών είναι στους 125 βαθμούς με την Ελλάδα να έχει 21.025 και την Κροατία 21.150 και φυσικά η μάχη θα κορυφωθεί τις επόμενες δύο εβομάδες στα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού.

Αυτό καθώς υπάρχουν οι μάχες ανάμεσα σε ΑΕΚ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ και ΠΑΟΚ - Χάιντουκ που θα κρίνουν πολλά αναφορικά με το αν η Ελλάδα θα μπορέσει με το καλημέρα να αφήσει πίσω της την Κροατία και να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ