ΕΛΛΑΔΑ

Βαθμολογία UEFA: Πήρε 1.200 βαθμούς σε ένα βράδυ η Ελλάδα και μείωσε από Ισραήλ και Ουκρανία

Βαθμολογία UEFA: Πήρε 1.200 βαθμούς σε ένα βράδυ η Ελλάδα και μείωσε από Ισραήλ και Ουκρανία
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Η Ελλάδα πήρε 1200 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA μετά τις νίκες των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμεινε στη 19η θέση αλλά μείωσε τη διαφορά από Ουκρανία και Ισραήλ που συνεχίζουν με δύο ομάδες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με έναν εξαιρετικό απολογισμό ξεκίνησε η μάχη των ελληνικών ομάδων στη Βαθμολογία της UEFA καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις η Ελλάδα πήρε τρεις νίκες και γνώρισε μια ήττα.

Η Ελλάδα στην πρώτη μέρα των ομίλων πήρε 1200 βαθμούς από τις νίκες που πέτυχαν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά παρέμεινε στη 19η θέση της βαθμολογίας. Μείωσε όμως από το Ισραήλ και την Ουκρανία που έχασαν θέσεις στη βαθμολογία της UEFA.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός με Ιωαννίδη και Σπόραρ επικράτησε της Βιγιαρεάλ με 2-0. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ για το Conference League νίκησε την Ελσίνκι με ανατροπή με 3-2.

Στα ματς που έγιναν το βράδυ η ΑΕΚ πήρε ένα σπουδαίο διπλό επί της Μπράιτον με 3-2 με τον Πόνσε να πετυχαίνει το γκολ της νίκης.

Η μοναδική ήττα ήταν αυτή του Ολυμπιακού από την Φράιμπουργκ με 3-2 στο τέλος του αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το μόνο αρνητικό της ημέρας ήταν το 3/3 της Τσεχίας που πρόσθεσε 1500 βαθμούς στη δική της συγκομιδή.

Οι Θέμης Καίσαρης και Ηλίας Καλλονάς σχολιάζουν τα μεγάλα παιχνίδια των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ