ΕΛΛΑΔΑ

Βαθμολογία UEFA: Παραμένει 19η η Ελλάδα, δεν πήρε βαθμούς ούτε από την ΑΕΚ

Ο Τσούμπερ στη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ - Άντβερπ
Ο Τσούμπερ στη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ - Άντβερπ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Άντβερπ με 2-1 στην OPAP Arena και η ένωση δεν μπόρεσε να προσφέρει βαθμούς στην Ελλάδα στη βαθμολογία της χώρας μας.

Ούτε η ΑΕΚ κατάφερε να δώσει βαθμούς στην βαθμολογία της Ελλάδας στην UEFA καθώς γνώρισε την ήττα από την Άντβερπ στην OPAP Arena με 2-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League.

Η ήττα από τους Βέλγους αλλά και το γεγονός πως δεν κατάφερε να προκριθεί είχε ως συνέπεια η Ελλάδα να μην πάρει καθόλου βαθμούς από την προσπάθεια της Ένωσης όπως ακριβώς έγινε την Τρίτη και με τον Παναθηναϊκό.

Πλέον τόσο η ΑΕΚ όσο και οι πράσινοι θα προσπαθήσουν μέσα από τα ματς που θα δώσουν στο Europa League να προσφέρουν όσους περισσότερους πόντους μπορούν στην Ελλάδα.

Το μόνο παρήγορο για την Ελλάδα από τα παιχνίδια της Τετάρτης ήταν και ο αποκλεισμός της Ράκοβ που δεν έδωσε επιπλέον πόντους στην Πολωνία.

Στην Game Night της Τετάρτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Λάμπρο Μπαλάφα σχολιάζουν το τεράστιο ματς της ΑΕΚ με την Άντβερπ, ενώ οι Βαγγέλης Αρναούτογλου και Μάνος Ναβροζίδης μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από την OPAP Arena.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ