ΕΛΛΑΔΑ

Βαθμολογία UEFA: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έστειλαν την Ελλάδα σε απόσταση 1,5 νίκης από τη 17η θέση

Ο Ροντινέι του Ολυμπιακού πανηγυρίζει με τον Πάνο Ρέτσο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γουέστ Χαμ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2023-2024 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023
Ο Ροντινέι του Ολυμπιακού πανηγυρίζει με τον Πάνο Ρέτσο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γουέστ Χαμ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2023-2024 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προσέφεραν 800 βαθμούς στην Ελλάδα και την έστειλαν σε απόσταση... 1,5 νίκης από τη 17η θέση στη βαθμολογία της UEFA.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έκαναν το καθήκον τους στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για πρώτη φορά δεν έδωσαν βαθμούς στην Ελλάδα.

Παρ' όλα αυτά, η χώρα μας είχε θετικό πρόσημο για ακόμα μία Πέμπτη, αφού ετοιμάζεται να προσπεράσει δύο χώρες στη βαθμολογία της UEFA.

Η χώρα μας πήρε 800 βαθμούς από τα αποψινά παιχνίδια και πλησίασε σε απόσταση μιας ισοπαλίας και... κάτι το Ισραήλ που βρίσκεται στη 18η θέση του ranking.

Αμέσως πιο πάνω βρίσκεται η Ουκρανία, η οποία βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη της... 1,5 νίκης (η νίκη δίνει 400 βαθμούς, η ισοπαλία 200), με συνέπεια την επόμενη αγωνιστική η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα να κάνει άλμα δύο θέσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλείσιμο της "ψαλίδας" οφείλεται και στο γεγονός ότι την Πέμπτη αναβλήθηκε το παιχνίδι της Ζόρια για την Ουκρανία (θα έπαιζε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ), ενώ δεν αγωνίστηκε εκπρόσωπος του Ισραήλ αυτήν την εβδομάδα, λόγω του πολέμου.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ UEFA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ