UEFA

Βαθμολογία UEFA: Ο Ολυμπιακός κυνηγάει Γάλλους, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 51η θέση

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Europa League 2023-2024 στο "Σουκρού Σαράτσογλου", Κωνσταντινούπολη | Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Europa League 2023-2024 στο "Σουκρού Σαράτσογλου", Κωνσταντινούπολη | Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να συγκεντρώνει βαθμούς και για τον ίδιο στη βαθμολογία της UEFA. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 51η θέση.

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε και συνεχίζει στα ημιτελικά του Europa Conference League, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη συγκομιδή του στη βαθμολογία της UEFA.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 48η θέση της κατάταξης με 41,000 και κυνηγάει Ρεν και Λιόν που βρίσκονται ακριβώς από πάνω του, η πρώτη σε απόσταση μιας νίκης, η δεύτερη σε απόσταση... 1,5 νίκης.

Η βαθμολογία των "ερυθρολεύκων" θα παίξει σημαντικό ρόλο στα γκρουπ δυναμικότητας που θα τοποθετηθεί, αν αγωνιστεί σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης τη νέα σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του αποκλείστηκε από την Μπριζ και ολοκλήρωσε την ευρωπαϊκή παρουσία του τη φετινή σεζόν με 37,000 βαθμούς, στην 51η θέση.

TAGS UEFA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ