UEFA

Βαθμολογία UEFA: Η Μάντσεστερ Σίτι άφησε εκτεθειμένη τη Σερβία στις ορέξεις της Ελλάδας

Ο Γκέλορ Κάνγκα και ο Κόστα Νεντέλκοβιτς του Ερυθρού Αστέρα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των 16 του Champions League 2023-2024 στο "Ράικο Μίτιτς", Βελιγράδι | Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023
Ο Γκέλορ Κάνγκα και ο Κόστα Νεντέλκοβιτς του Ερυθρού Αστέρα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των 16 του Champions League 2023-2024 στο "Ράικο Μίτιτς", Βελιγράδι | Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι υπέταξε τον Ερυθρό Αστέρα κι άφησε τη Σερβία χωρίς βαθμό, με συνέπεια η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα να την πλησιάσει στη βαθμολογία της UEFA.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αδιάφορη, όμως έκανε τη χάρη στην Ελλάδα, ύστερα από τη νίκη με 3-2 επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι για το Champions League.

Η νίκη αυτή άφησε τη Σερβία χωρίς βαθμό και στη 17η στη βαθμολογία της UEFA, εκτεθειμένη από τις... ορέξεις των εκπροσώπων της Ελλάδας την Πέμπτη.

Η χώρα μας είναι 19η, αλλά έχει ελπίδες να μαζέψει αρκετούς βαθμούς για να προσπεράσει τη Σερβία που βρίσκεται 0,650 βαθμούς πιο ψηλά.

TAGS UEFA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ