ΕΛΛΑΔΑ

Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα κράτησε την κρίσιμη απόσταση από την Πολωνία

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άντβερπ για τα playoffs του Champions League 2023-2024 στο "Μποσουίλσταντιον", Αμβέρσα | Τρίτη 22 Αυγούστου 2023
Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άντβερπ για τα playoffs του Champions League 2023-2024 στο "Μποσουίλσταντιον", Αμβέρσα | Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Η Ελλάδα διατήρησε την απόσταση από τις δύο βασικές διώκτριές της στη 19η θέση της βαθμολογίας της UEFA, Κροατία και Πολωνία, παρά την ήττα της ΑΕΚ από την Άντβερπ στο Βέλγιο.

Η Ελλάδα δεν πήρε βαθμό την Τρίτη από την ΑΕΚ στη βαθμολογία της UEFA, όμως διατηρήθηκε σε απόσταση ασφαλείας από μία βασική διώκτριά της, την Πολωνία.

Η Ένωση ηττήθηκε στο Βέλγιο από την Άντβερπ, όμως το ίδιο συνέβη και με τη Ράκοβ στην Πολωνία από την Κοπεγχάγη, με συνέπεια οι δύο χώρες να διατηρήσουν τους βαθμούς τους και η απόσταση να παραμείνει στους 0.235.

Ανάμεσα από τη 19η Ελλάδα και την 21η Πολωνία υπάρχει η Κροατία των 22,150 βαθμών, η οποία δεν είχε εκπρόσωπο να αγωνίζεται την Τρίτη.

Την Τετάρτη η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο αν πάρει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει την Μπράγκα εκτός έδρας, χωρίς να αγωνίζεται κροατική ή πολωνική ομάδα, αφού αυτές (Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ριέκα και Λέγκια) αγωνίζονται την Πέμπτη, μαζί με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ UEFA ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ