STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βασιλειάδης: "Η αρωγή της Πολιτείας γίνεται με τους όρους που ορίζει η ίδια"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απάντησε στο αίτημα της Super League για νέα συνάντηση ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η αρωγή της Πολιτείας γίνεται με τους όρους που ορίζει η ίδια.

Η Super League απέρριψε την πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποδέχτηκε το αίτημα των εκπροσώπων του συνεταιρισμού για νέα συνάντηση η οποία και θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (02/07).

Επιπρόσθετα, σε επιστολή του ο κ. Βασιλειάδης ξεκαθαρίζει πως η αρωγή εκ μέρους της Πολιτείας, γίνεται με τους όρους που η ίδια ορίζει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή: "Έλαβα γνώση του αιτήματος προς συνάντηση. Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας αντιπαρέρχομαι τα όσα προσβλητικά έχουν διαρρεύσει από τη συνεδρίαση του οργάνου σας περί εκβιασμών κτλ.

Η πρόταση που σας μετέφερε την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και την οποία συζητήσαμε εκτενώς, ήταν σαφής και εντός συγκεκριμένου πλαισίου. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή δεν έγινε αποδεκτή, γεγονός απολύτως σεβαστό στο πλαίσιο του αυτοδιοίκητου.

Ελπίζω ότι αντίστοιχα σεβαστό γίνεται και το γεγονός ότι το πλαίσιο, για οποιαδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο αρωγή εκ μέρους της Πολιτείας, γίνεται με τους όρους που η ίδια ορίζει. Υπό αυτό το πρίσμα μολονότι δεν μπορώ να βρω το λόγο μιας νέας συνάντησης, αποδέχομαι το αίτημα σας και σας καλώ στα γραφεία της ΓΓΑ τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και ώρα 16.00 για να με ενημερώσετε και επίσημα για την απόρριψη της προτάσεως μου.

Βασιλειάδης: "Η αρωγή της Πολιτείας γίνεται με τους όρους που ορίζει η ίδια"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ