CONFERENCE LEAGUE

Βασιλεία - Φιορεντίνα: Κατέρρευσε οπαδός των "βιόλα", προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση

Βασιλεία - Φιορεντίνα: Κατέρρευσε οπαδός των "βιόλα", προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση

Η αναμέτρηση της Βασιλείας με την Φιορεντίνα διεκόπη για περίπου δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης καθώς υπήρξε ένα θέμα με οπαδό των "βιόλα" που κατέρρευσε αρχικά και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γαι εξετάσεις σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ιταλοί.

Για περισσότερα από οκτώ λεπτά διεκόπη, στην παράταση, η αναμέτρηση της Βασιλείας με την Φιορεντίνα καθώς υπήρξε ανησυχία στις τάξεις των οπαδών των "βιόλα".

Συγκεκριμένα στο χώρο όπου βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων ένας εξ αυτών ένιωσε μια αδιαθεσία με τον κόσμο με τις αντιδράσεις του να κινητοποιεί τους ποδοσφαιριστές και τους ιθύνοντες του αγώνα που κάλεσαν τους γιατρούς να πάνε προς το μέρος της κερκίδας για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Η ανησυχία ήταν έκδηλη στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων που πήγαν προς το κόρνερ για να δουν τι συνέβη. Εν τέλει μετά από λίγα λεπτά υπήρξαν χειροκροτήματα από πλευράς των φιλάθλων σε όλο το γήπεδο ενώ τα ΜΜΕ της Ιταλίας ανέφεραν πως ένας φίλος της Φιορεντίνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ