ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βασιλαράς: "Ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει να μην αγοράζει ενώσεις, να μην καίει αμάξια και φούρνους"

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Παναθηναϊκού Νικόλας Βασιλαράς μετά απ' το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Ο διευθυντής επικοινωνίας του Παναθηναϊκού Νικόλας Βασιλαράς GLOMEX PRINTSCREEN

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλάρας, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη συγνώμη που ζήτησε ο Γκεστράνιους για το λάθος του.

Στον Παναθηναϊκό ήταν εξοργισμένοι με το λάθος του Γκεστράνιους στο ματς με τον ΠΑΟΚ και παρά τη συγνώμη που ζήτησε ο ίδιος ο ρέφερι και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο υπεύθυνος επικοινωνίας του τριφυλλιού με δηλώσεις του στη "NOVA" τόνισε πως αυτό το λάθος μπορεί να στερήσει την Ευρώπη από τους πράσινους.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Για μια ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός δεν πήρε μέσα στο γήπεδο αυτό που του αξίζει. Για μια ακόμη φορά ένας διαιτητής στέρησε από την ομάδα μας το δικαίωμα να πάρει αυτό για το οποίο οι παίκτες μας ίδρωσαν μέσα στο γήπεδο. Αυτή τη φορά ήταν ο κ. Γκεστράνιους ο οποίος όλως τυχαίως ήταν και στο περσινό παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης εναντίον του Ολυμπιακού και δεν έδωσε δύο πέναλτι στον Παναθηναϊκό.

Η διαφορά ήταν ότι μετά το παιχνίδι ήρθε και αναγνώρισε το λάθος του, είπε ότι εγώ φταίω ζήτησε συγνώμη, αλλά συγνώμη και εμείς από την πλευρά μας τι να την κάνουμε τη συγνώμη. Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπορεί να χάσει την έξοδο του στην Ευρώπη απ' αυτό το σφύριγμα του κ. Γκεστράνιους.

Δεν είμαστε εδώ για να συγχωρούμε, μόνο ο θεός συγχωρεί. Ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει σε όλη αυτή τη διαδρομή του να μην αγοράζει ενώσεις, να μην επιτίθεται σε διαιτητές, να μην καίει αμάξια, φούρνους και γενικότερα να μη δυσκολεύει το έργο της διαιτησίας και να τη στηρίξει. Αν αυτό είναι το ευχαριστώ πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ