ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Βασικός ο Κυργιάκος με Γουέστ Χαμ

Κυργιάκος-Λίβερπουλ-Μπόλτον

Στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ για το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ την Δευτέρα, αναμένεται να βρίσκεται ο Σωτήρης Κυργιάκος

Ο τεχνικός των “κόκκινων”, Ράφα Μπενίτεθ δεν υπολογίζει τους Εμιλιάνο Ινσούα και Φάμπιο Αουρέλιο με αποτέλεσμα ο Ντάνιελ Άγκερ να προορίζεται για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο Έλληνας αμυντικός θα είναι ο παρτενέρ του Τζέιμι Κάραγχερ στο κέντρο της άμυνας. Παράλληλα ο Ισπανός προπονητής δεν υπολογίζει και τον Φερνάντο Τόρες και πιθανός αντικαταστάτης του θα είναι ο Ντιρκ Κάουτ.



Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην έβδομη θέση της Πρέμιερ Λιγκ και απέχει οκτώ βαθμούς από την Τότεναμ που είναι στην τέταρτη προνομιούχο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ