ΝΑΠΟΛΙ

Βασικός με την Νάπολι ο Μανωλάς κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας

Ο Κώστας Μανωλάς στο φινάλε αγώνα Λίβερπουλ - Νάπολι για το Champions League της σεζόν 2019/20
Ο Κώστας Μανωλάς στο φινάλε αγώνα Λίβερπουλ - Νάπολι για το Champions League της σεζόν 2019/20 2019 AP PHOTO/JON SUPER

Μετά από τέσσερα σερί ματς όπου εμπιστεύτηκε το δίδυμο Κουλιμπαλί - Ραχμάνι στο κέντρο της άμυνας, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον Κώστα Μανωλά στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Το λάθος του Κώστα Μανωλά στο Νάπολι - Γιουβέντους για την 3η αγωνιστική της Serie A δεν είχε κοστίσει στην ομάδα του καθώς έκανε ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε 2-1, είχε όμως συνέπειες για τον Έλληνα στόπερ.

Ουσιαστικά έπαιξε ρόλο στο να χάσει τη θέση του βασικού στους παρτενοπέι στα επόμενα ματς, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να προτιμάει τον Ραχμάνι ως παρτενέρ του Κουλιμπαλί στο κέντρο της άμυνας στους αγώνες με Λέστερ για το Europa League και Ουντινέζε, Σαμπντόρια και Κάλιαρι για την Serie A.

Ωστόσο, μετά από σχεδόν 20 ημέρες ο 30χρονος στόπερ είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι από την αρχή ενός αγώνα με τη φανέλα των παρτενοπέι, με τον Σπαλέτι να τον έχει στο αρχικό σχήμα για το αποψινό ματς (30/9, 19:45, COSMOTE SPORT 8 HD, Live από το SPORT24) απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας, που θα γίνει στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η ενδεκάδα της Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρούι, Έλμας, Φαμπιάν, Ζιελίνσκι, Πολιτάνο, Πετάνια, Ινσίνιε

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ