ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Βαρύ το κλίμα στην Καισαριανή

Βαρύ το κλίμα στην Καισαριανή
INTIME SPORTS

Κατήφεια στο στρατόπεδο του Εθνικού Αστέρα μετά την απόρριψη της προσφυγής του από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και την οριστική αποβολή από το πρωτάθλημα που αναμένεται να επικυρωθεί σύντομα από την Football League.

Η απόρριψη της προσφυγής του Εθνικού Αστέρα από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ "άνοιξε" τον δρόμο για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα της Football League. Μία απόφαση που αναμένεται να επικυρωθεί πλέον πολύ σύντομα από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Αυτή η εξέλιξη βάρυνε το κλίμα στην Καισαριανή και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για την επομένη ημέρα.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά και θα χρειασθεί χρόνος για να απαντηθούν, αφού στην παρούσα φάση δεν γνωρίζει κανείς σε ποια κατηγορία θα βρεθεί ο Εθνικός Αστέρας, τι θα γίνει με τα χρέη και φυσικά τις εξελίξεις θα υπάρξουν με το υπάρχον έμψυχο υλικό.

Το τί θα γίνει θα ξεκαθαρίσει αφού πρώτα οι διοικούντες πάρουν στα χέρια τους τις τελεσίδικες αποφάσεις των υπερκείμενων αρχών και συμβουλευτούν τους νομικούς για να καθορίσουν την στάση τους.

Μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα, ο τεχνικός της ομάδας, Πέτρος Δημητρίου, γύμνασε κάποιους παίκτες την Πέμπτη (3/5), το ίδιο έχει προγραμματίσει και για αύριο, αλλά από εκεί και πέρα μάλλον θα σταματήσουν και οι προπονήσεις, καθώς ουσιαστικά δεν αποσκοπούν πουθενά.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ