ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βαριά ήττα για τη Φένλο του Γιακουμάκη, 4-0 από τη Χέρακλες

Ο Γιώργος Γιακουμάκης
Ο Γιώργος Γιακουμάκης YOUTUBE VENLO

Η Φένλο των Γιακουμάκη και Χρήστου και Τάσου Δώνη γνώρισε βαριά ήττα εκτός έδρας από τη Χέρακλες με 4-0 και τα περιθώρια παραμονής στενεύουν επικίνδυνα.

Βαριά ήττα με 4-0 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής γνώρισε η Φένλο του Γιώργου Γιακουμάκη εκτός έδρας από την Χέρακλες και πλέον με τρία ματς να απομένουν τα περιθώρια παραμονής στενεύουν επικίνδυνα.

Η Φένλο έχει 22 βαθμούς μετά από 31 παιχνίδια και είναι στη 17η θέση που οδηγεί απευθείας σε υποβιβασμό ενώ η Έμεν έχει 24 και ένα ματς λιγότερο. Βέβαια η ομάδα των Γιακουμάκη, Χρήστου και Τάσου Δώνη έχει να παίξει κόντρα στην Έμεν την τελευταία αγωνιστική που ίσως όμως όλα έχουν κριθεί. Τα άλλα δύο ματς είναι κόντρα στη Βαλβάικ εντός έδρας και κόντρα στον Άγιαξ εκτός έδρας.

Στο παιχνίδι του Μεγάλου Σαββάτου ο Έλληνας φορ αγωνίστηκε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 59' από τον Αρίας. Αντίθετα ο Τάσος Δώνης πέρασε στο ματς στο 46' αντί του Χούντε ενώ ο Χρήστος Δώνης ήταν εκτός αποστολής.

Για την ιστορία για τους γηπεδούχους τα τέσσερα γκολ ήρθαν μετά από τρία που πέτυχε ο Μπάκιτς στο 35'-55'-83' και ένα ο Βιέτ στο 44'.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ