ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Ποτέ δεν θα ξεχάσω όσα έζησα στον ΠΑΟΚ, οπαδός του συλλόγου από εδώ και πέρα"

Ο Φερνάντο Βαρέλα μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός | 17 Μαΐου
Ο Φερνάντο Βαρέλα μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός | 17 Μαΐου EUROKINISSI

Ο Φερνάντο Βαρέλα δήλωσε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού που ήταν το τελευταίο του στην Τούμπα και ίσως στο Δικέφαλλο πως θα έχει για πάντα στο μυαλό του τα όσα έζησε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Φερνάντο Βαρέλα την Τρίτη (17/5) το βράδυ στο ματς του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Τούμπα και πιθανότατα και μπροστά στον κόσμο του Δικεφάλου καθώς δύσκολα θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα με τα συναισθήματα να είναι έντονα για τον Βαρέλα. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του συνδρομητικού υποστήριξε πως ποτέ δεν θα ξεχάσει τον ΠΑΟΚ και πως από εδώ και πλέον θα είναι και αυτός ένας οπαδός του συλλόγου.

"Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα. Έχω ζήσει καλές και κακές στιγμές. Δε θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έζησα στον ΠΑΟΚ. Ήλπιζα να ζήσω αυτά ακριβώς. Θα θυμάμαι για πάντα τα όσα πέρασα με την ομάδα".

Για την αποθέωση από τον κόσμο: "Περίμενα από τον κόσμο να με αποθεώσει και έτσι έγινε. Μπορεί ο κόσμος να μην αντιληφθεί τους λόγους που φεύγω και μπορεί να αποδειχτεί λάθος απόφαση, αλλά ό,τι και αν συνέβη δε θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα εδώ. Δε θα έλεγα ποτέ οτιδήποτε κακό για τον ΠΑΟΚ. Πλέον θα είμαι και εγώ ένας οπαδός του συλλόγου".

Για το τι κέρδισε από τον ΠΑΟΚ: "Για εμένα αυτό το κλαμπ μου έδωσε πράγματα που δεν είχα ποτέ στην καριέρα μου. Να μάχομαι για κάθε φάση, να χαίρομαι, να λυπάμαι και να ζω τα πάντα με πάθος. Αν δεν έχεις το τελευταίο δεν μπορείς να παίξεις εδώ. Αυτή είναι η λέξη που με χαρακτηρίζει, στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ".

Για τον τελικό Κυπέλλου: "Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε πως είναι να παίζεις σε έναν τελικό. Σε αυτά τα ματς πρέπει να παίξεις και να τα κερδίσεις. Περιμένω από τον Παναθηναϊκό διαφορετική εικόνα και απόδοση. Θα είναι ένα πιο έντονο ματς. Θέλουμε και εμείς το Κύπελλο".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ