ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Αλλάξτε το όνομα του Κυπέλλου σε Βαρέλα - Κρέσπο"

Ο Φερνάντο Βαρέλα πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας
Ο Φερνάντο Βαρέλα πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας PRINT SCREEN / PAOK _YOUTUBE PAOK FC/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε βίντεο με τα πανηγύρια αμέσως μετά την κατάκτηση του κυπέλλου με όσα έγιναν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, τα συνθήματα, τους πρωταγωνιστές, την επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και την πρόταση του Βαρέλα για την μετονομασία του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας για όγδοη φορά στην ιστορία του, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 2-1, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναρτά στο επίσημο κανάλι της στο Youtube τους πανηγυρισμούς των παικτών του Δικεφάλου στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Το βίντεο περιλαμβάνει το ξέσπασμα των παικτών του ΠΑΟΚ, οι αφιερώσεις στο Μιχαηλίδη, τα συνθήματα του Άντριγια Ζίβκοβιτς στο βίντεο του Δικεφάλου για το γλέντι στα αποδυτήρια μετά τον τελικό.

Μέσα σε αυτές τις ατάκες, ξεχώρισε αυτή του Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος προτείνει να αλλάξει το όνομα του κυπέλλου σε "Φερνάντο Βαρέλα - Άνχελ Κρέσπο κύπελλο".

Συγκεκριμένα ο 33χρονος στόπερ ανέφερε: "Πέντε τίτλοι, τέσσερα κύπελλα. Αν θέλετε ένα, περιμένετε την επόμενη χρονιά. Αν περιμένετε για τη νέα χρονιά, να ξέρετε θα συμβεί το ίδιο. Πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξετε το όνομα του κυπέλλου. Να το ονομάσετε «Κύπελλο Φερνάντο Βαρέλα - Κρέσπο»".

Photo Credits: Print Screen / PAOK _Youtube PAOK FC/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ